• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:14Güneş 05:54Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:09Yatsı 21:41
    • 12°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 10045.74 0.00
  • Altın: 2412.135 -0.63
  • Dolar: 32.2988 -0.62
  • Euro: 34.6561 -0.46

Eskiden Tayfunspor’du!

1976 YILINDA KURULAN, YAPISI İLE GEBZE’Yİ KUCAKLAYAN CAMİASI İLE KOCA BİR AİLE OLAN TAYFUNSPOR ARTIK ESKİ TAYFUNSPOR DEĞİL!
Eskiden Tayfunspor’du!

Alt yapısı ile, yönetim şekli ile, bölge gençliğine salon sporları da dâhil geniş bir yelpazeden hizmet sunan Tayfunspor camiası kentin adını taşıyan Gebzespor’un ardından gelen en büyük spor ailesiydi. Ekonomik krizden olumsuz etkilenen Tayfunspor ailesi adının önüne aldığı sponsor firma ile eski tadını ve huzurunu kaybetti!
TAYFUNSPOR KOCA BİR AİLEYDİ
Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını gösteren Tayfunspor camiası yapısı ve yönetim şekli ile hep ayrı bir yere sahip oldu. Salim Durulmuş’un yıllarca yöneticilik ve başkanlık yaptığı, rahmetli Ekrem Özenir ve fabrikatör Cafer Gündüz’ün emek verdiği Tayfunspor kulübünün her döneminde gönülden hizmet sunan emektar Cengiz İdacı camiada özel bir yere sahip isimler oldu. 42 yıllık mazisinde Tayfunspor camiası çok şeyler yaşadı. Yönetim şekli, üye çoğunluğu, alt yapısı ile Gebzespor’da dahil bir çok camiaya örnek olmuştu. Kenti kucaklayan yapısı, aile birliğinin ve huzurunu zirvede yaşayan Tayfunspor camiası hep koca bir aile oldu.

EKONOMİK KRİZ TAYFUN’U BİTİRDİ

Yarım asırlık bir geçmişe ve camiaya sahip olan Tayfunspor’da birçok kulübün kapısına kilit vurmaya zorlayan ekonomik krizden büyük darbe aldı. Lige katılamama gibi sıkıntılarla da karşı karşıya kalan Tayfunspor bir dönem yönetici ve başkan bulmakta da zorlandı. Camiaya ile bütünleşmiş, emektar isim Cengiz İdacı başkan oldu, yönetici oldu, gecesini gündüzüne kattı evladı gibi sevdiği Tayfunspor’un kapısına kilit vurmadı. O’nu mücadelesinde dostları ve camiaya gönül borcu olan arkadaşları yalnız bırakmadı. Genç antrenör Fatih Yıldız’da hiçbir karşılık beklemeden ekibin başına geçti. Ekonomik dar boğazı tek yürek olarak atlatan Tayfunspor’u çok daha büyük bir felaket bekliyordu!.

PARA GELDİ, AİLE GİTTİ 

Ekonomik dar boğazı omuz omuza vererek atlatan Tayfunspor camiası sponsorluk anlaşmasına gitti. Bir zamanlar Tayfunspor’un formasını da giyen Serdar Bulun’un sportif direktör adı altında kulübün gizli başkanı olmuştu. Sponsor firmanın katkıları ile şampiyonluğa oynayan ekip kuran Tayfunspor geçen yıl şampiyon olarak Amatör Süper Lig’e yükselmeyi de başarmıştı. Bu sezon yine şampiyonluğa oynayacak bir ekip kuruldu. Ancak sponsorun gelmesi ile Tayfunspor aile yapısı da dejenere oldu. Sponsor firmanın temsilcisi konumundaki Serdar Bulun’un yönetim şekli ailenin huzurunu bozdu. Geçen yılki etkinliklerde yöneticilerin bir kısmı ile birlikte camiaya mal olmuş isimleri görmezden gelmesi büyük tepkilere sebep olmuştu. Aynı şekilde bölge basınını yok eden ve sadece birkaç basın kuruluşunu bilgilendirme nezaketsizliğinde bulunan Serdar Bulun’un aynı zihniyeti yeni sezon öncesinde de sürdürmesi köklü Tayfunspor camiasının yapısı ile bağdaştırılamadı.

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim