Kocaeli Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Enerji Verimliliği Derneği Genel Sekreteri Tekin Urhan Yönetim Kurulu üyeleri, Prof. Dr. Adem Kılıç, Umut Aydoğdu, Ercan Altınkaya,TÜBİTAK MAM Malzeme Endüstrisinden Doç. Dr. Alp Osman Kodolbaş, Dr. Arif Sinan Alagöz, Alper Seçgin, Necdet Barlas, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden Enerji Üretim Şefi Adil Şirintaş, Enerji Verimliliği Şefi Tahsin Macit, Elektrik Mühendisi Ahmet Gencer ve Kocaeli Sanayi Odası İş Geliştirme Bölümü AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Yasemin Nur Yüce, Proje Mühendisi Aydın Cenk Çatlıoğlu ve İzaydaş Aş. Firmasından Yunus Durgun katıldı.Enerji Verimliliği Derneği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Enerji Verimliliği Evi / Parkı projesi kapsamında gerçekleştirilen toplantıda TÜBİTAK MAM’ın Enerji Verimliliği konusunda yapmış olduğu projeler incelenerek, Enerji Verimliliği Derneğinin üzerinde çalışmış olduğu projeler hakkında bilgi verildi. Enerji Verimliliği Evi / Parkı Projesi kapsamında her kurumdan birer temsilci belirlenmiş olup yapılacak olan çalışmalar için belli zamanlarda işbirliği toplantılarına devam edilmesi ve proje için ön çalışmaların yapılması sonucunda en kısa sürede projenin hayata geçirilmesi kararlaştırıldı. İlimizde yapılacak olan proje ile ülkemizde enerjinin etkin ve verimli kullanılabilmesi için farkındalık oluşturulması amaçlanmaktadır.
- Paramedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındıGebze Vergi Dairesi’nde Kariyer Büro-Sen Üyelerinden İş Bırakma Eylemi
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10994.35 0.69
- Altın: 5775.338 0.62
- Dolar: 42.5209 -0.10
- Euro: 49.5833 -0.22
ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN 4 KURUM’DAN ORTAK ÇALIŞMA
Enerji Verimliliği Derneği, TÜBİTAK MAM, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Sanayi Odası ortak proje gerçekleştirmek için Kocaeli Sanayi Odasında toplantı gerçekleştirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeTürkiye Basketbol Ligi’nin 13. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çayırova Belediyesi, sahasında ligin güçlü rakiplerinden Göztepe’yi konuk edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikKocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nin “Gonca Efeleri” adıyla oluşturduğu halk oyunları topluluğu Cumhurbaşkanlığı’ndan özel davet aldı.
Zeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandı17,1 milyar TL portföy büyüklüğüne sahip Zeray GYO’nun halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Pay başına satış fiyatı 13,00 TL olarak belirlenen halka arzın yaklaşık 2,04 milyar TL büyüklüğe ulaşacağı öngörülüyor.
Başkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yayınladığı mesajında 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin 91.yıl dönümü kutladı.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim





























