• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 06:35Güneş 08:06Öğle 13:00İkindi 15:22Akşam 17:43Yatsı 19:09
    • 7°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • -1°C Ankara
    • 8°C Rize
  • BIST: 10945.21 0.24
  • Altın: 5775.557 0.62
  • Dolar: 42.5207 -0.09
  • Euro: 49.6147 -0.14

Dilovası’ndaki Fabrika Yangınında Can Kaybı 7’ye Yükseldi

Yangından günler sonra gelen acı haberle faciadan ölenlerin sayısı 7’ye çıktı; soruşturmada ihmal iddiaları mercek altında.
Dilovası’ndaki Fabrika Yangınında Can Kaybı 7’ye Yükseldi

Geçtiğimiz hafta sonu Dilovası Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde Reviva kozmetik fabrikasında çıkan yangında ağır yaralanarak Kocaeli Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan Tuncay Yıldız, yoğun bakımda yaşamını yitirdi.

Yıldız’ın vefatıyla birlikte Dilovası'nda ki felakette hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye yükseldi.

Genç Yaşta Hayatını Kaybedenler Arasında Çocuklar da Vardı

Yangının çıktığı gün hayatını kaybedenler arasında

  • Tuğba Taşdemir (17)

  • Nisanur Taşdemir (15)

  • Cansu Esetoğlu (15)

  • Hanım Gülek (52)

  • Esma Gikan (31)

  • Şengül Yılmaz (59)

bulunuyordu. Olayda ayrıca 7 kişi yaralanmış, yaralılardan bazıları çevredeki hastanelere sevk edilmişti.

Soruşturma Devam Ediyor

Bölgeyi derinden sarsan yangına ilişkin adli ve idari soruşturmalar sürüyor. Yetkililerin olayailişkin incelemeleri devam ederken, hayatını kaybedenlerin aileleri acı haberler geldikçe yıkılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim