• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 15°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2322.83 0.71
  • Dolar: 32.3249 0.24
  • Euro: 34.8612 1.00

Diliskelesispor “Futbolcu fabrikası” kuruyor

Dilovası’nın köklü spor kulüplerinden Diliskelesi Spor Kulübü geleceğin futbolcularını yetiştirmek için Futbol Akademisi kuruyor. Geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu Serkan Altun’la protokol imzalan
Diliskelesispor “Futbolcu fabrikası” kuruyor

1978 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana bölgede önemli başarılara imza atan Diliskelesi Spor Kulübü Başkanı Sinan Yaşar, önümüzdeki yıllarda hedeflerinin geleceğin yıldızlarını yetiştirmek olduğunu söyledi.

YENİ STRATEJİLER BELİRLEDİK
Geçtiğimiz yıl yapılan kongre sonrası Kulüp Başkanlığı koltuğuna oturan Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Diliskelesi Spor Kulüp Başkanı Sinan Yaşar, yeni sezon için bazı stratejiler belirlediklerini belirtti. Başkan Yaşar ve yönetimi bu yıl ve bundan sonraki yıllarda alt yapıya büyük önem vereceklerini söyleyerek, “Diliskelesi spor olarak tarihinde ilk kez U-16, U-14 ve U-12 takımlarını kurduk. Yeni kurulan alt yapı takımlarımızla birlikte geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu Serkan Altun’la birlikte çalışmalara start verdik. Sadece Dilovası’nın değil bölgeye de önemli yetenekler kazandırmak için çalışacağız. Futbol Akademimiz ciddi ve disiplinli bir şekilde sadece hafta sonları değil, haftanın tüm günleri futbolcu yetiştirmek için çalışmalarını sürdürecektir. “dedi.

whatsapp-image-2022-05-19-at-18.17.18.jpeg
İMKANLARIMIZI SEFERBER EDECEĞİZ
Başkan Yaşar, Diliskelesi’nde bulunan Emre Toprak Spor Tesislerini futbol akademisine çevireceklerini belirterek, “Bundan sonra genç yetenek avına çıkacağız. Bunun için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Amacımız ilçemizin ve bölgemizin yeteneklerini keşfedip, yetiştirip geleceğe birer yıldız olarak hazırlamaktır. Dilovası’nın ve bölgemizin bu potansiyele sahip olduğuna inanıyoruz. 

274896125_10159799828784710_6687510220444034515_n.jpg
EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ BAŞKANIMIZ ŞAYİR
Kendimize güveniyoruz. Hocamıza da güveniyoruz. Ve bu yolda en büyük destekçimiz olan gençlerimizin abisi, sporcu dostu Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e güveniyoruz. Bizim en büyük destekçimiz Başkanımızdır. Tesisleri bize tahsis eden. Göreve geldiği günden bu yana ilçe takımlarına verdiği destek, gençlerin eğitim ve sporda başarılı olmaları için harcadığı çabaya tüm Dilovası olarak şahidiz. Bizleri de hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve gençlerin en iyi şekilde yetişmesi için her zaman bizi kamçılayan Başkanımız Hamza Şayir’e ve Ana sponsorumuz Polisan Holding’e de bizlere verdiği güçten dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bir yıl sonra meyvelerini alacağımız Futbol Akademisinin geleceği için çok farklı hedefler belirleyeceğiz.”dedi.  

whatsapp-image-2022-05-19-at-17.43.49.jpeg
DİLİSKELESİ’NİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Düzenlenen protokol töreninde konuşan Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu Serkan Altun yaptığı açıklama da “TFF lisanslı antrenörüm. Yaklaşık 5 yıl gibi bir süre alt yapıda antrenörlük tecrübesiyle birlikte alt yapının çeşitli yaş grupları müsabaka ve liglere katılarak tecrübe edindim. Yetiştirdiğimiz genç futbolcularımızla birlikte aldığımız başarılar sonrası genç yeteneklerimizi Türkiye’nin birçok ilinde ki kulüplerimize transfer olmalarını sağladık. Şimdi bütün tecrübelerimi yanıma alıp Diliskelesi spor için var gücümüzle Sinan Yaşar başkanımızın alt yapıda başlattığı bu güzide proje için çalışacağız.”dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim