• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 12°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9524.59 -0.06
  • Altın: 2491.05 0.28
  • Dolar: 32.5468 0.11
  • Euro: 34.7226 0.13

Darıca’ya voleybolu sevdirmek istiyoruz

Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen 2. Lige yükselme başarısı gösteren Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol takımı yeni sezona başlarken lansman toplantısı da gerçekleşti.
Darıca’ya voleybolu sevdirmek istiyoruz

Antrenman öncesi açıklama yapan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, amaçlarının Darıca’ya voleybolu sevdirmek olduğunu söyledi.

Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen 2. Lige yükselme başarısı gösteren Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol takımı, yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Antrenmanlarını sürdüren Voleybol takımının sezon öncesi lansman toplantısı gerçekleşti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve DARES Başkanı Hüsamettin Ergül ile birlikte Antrenör Cüneyt Bektaş, voleybol planlamaları ve sezon hazırlıkları hakkında bilgiler verdi. Voleybol antrenörü Cüneyt Bektaş, hedeflerinin 1. Lig’e çıkmak olduğunu belirterek kendilerine güvenen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Hüsamettin Ergül de DARES olarak her branşta olduğu gibi voleybolda da başarıyı yakalamak için çalıştıklarını ifade etti.

VOLEYBOLU SEVDİRMEK İSTİYORUZ

Lansman toplantısında açıklamalarda bulunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, amaçlarının Darıcalılara voleybolu sevdirmek olduğunu belirterek “Hedefimiz hemen şampiyonluk değil, gençleri yetiştirmek istiyoruz. Darıcalı çocuklara voleybolu sevdirmek istiyoruz. Voleybol takımımıza rol model olacak Ersin kardeşimizi aramıza kattık. Kulübümüzün adı da eğitim ve spor kulübü. Sporla birlikte eğitimi de aşılamak istiyoruz. Yaptığımız yatırımların meyvelerini ileride toplayacağımıza inanıyorum. Biz bir genci kötü alışkanlıklardan kurtarıp spora, voleybola çekebiliyorsak ne mutlu bize. Darıca Belediyesi voleybol takımını bütün vatandaşlarımızla birlikte destekleyeceğiz ve daha güzel noktalara taşıyacağız. Voleybol takımımıza, kulübümüze başarılı bir sezon diliyorum” diye konuştu.

DARICA SPORDA MARKA

Darıca Belediyesi olarak spora önem verdiklerini ve spor şehri anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Tesisleşmeye önem veriyor ve bu doğrultuda ilçemize yeni spor salonları, spor kompleksleri inşa ediyoruz. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübümüz göreve geldiğimiz günden itibaren her branşta örnek gösterilen bir kulüp haline geldi. 50’si milli sporcu olmak üzere binin üzerinde lisanslı sporcusuyla bünyesinde olimpiyat, Avrupa ve Dünya şampiyonları çıkaran bir kulüp haline geldi. Gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapabilmeleri için imkanlarımızı onlar için sonuna kadar kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

darica’ya-voleybolu-sevdirmek-istiyoruz-(3).jpg

SPORCULARA BAKLAVA İKRAMI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, toplantı sonrasında voleybol takımının antrenmanını da takip ederken sporculara baklava ikramında bulundu. Sezon boyunca voleybol takımının yanında olacaklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, Darıcalıları da voleybol takımının maçlarına davet etti. Sporcular da kendilerini yalnız bırakmayan ve her zaman destek olan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.

 
 
 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim