• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:02Güneş 05:45Öğle 13:06İkindi 16:59Akşam 20:16Yatsı 21:52
    • 19°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 10236.66 -0.11
  • Altın: 2394.431 0.02
  • Dolar: 32.2189 -0.10
  • Euro: 34.635 -0.13

Darıca’ya dev yatırım

Gebze Ticaret Odası ve Darıca Belediyesi iş birliğiyle GTO Hizmet binasının temeli yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. GTO’nun gurur projesinin içerisinde binlerce insanın hayatını kolaylaştıracak merkez ve tesisler yer alıyor.
Darıca’ya dev yatırım

Gebze Ticaret Odası’nın Darıca’da heyecanla beklenen Hizmet Merkezi projesinin temeli yoğun katılımlı bir törenle atıldı. GTO Vakfı ve Darıca Belediyesi Ortaklığında gerçekleşen Hizmet merkezi projesinin temel atma törenine TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızları, siyasi partilerin İlçe Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. 

d4210756-7173-46f7-8f3f-6df5b5446119.jpg

ÇİLER’İN HAKLI GURURU

Projenin fikir babası Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, yaptığı konuşmada yaşadığı haklı gururu şu sözlerle dile getirdi: “Hep birlikte tarih yazıyoruz. Aylarca Darıca Belediye ile bu proje için çalıştık. Bölgeye bu projenin çok katkı sunacaktır. Muzaffer Bıyık başkanıma ve Darıcalı Meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum. 7 bin metrekare proje alanının bize tahsis edilmesinde Meclis üyeleri ve Tahir beyin büyük bir desteği var. Bu projenin maliyeti 11 Milyon TL. GTO Vakfı’nın misyonuna uygun projelere imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Gerek sanayici ve işletmelerin, gerekse halkımızın hizmet almasında Oda olarak öncü olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle ortak hareket ediyoruz. Biz birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır diye düşünüyoruz. Bu projeye oy birliğiyle destek veren Darıca Belediyesi’nin tüm Meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Büyüyoruz ki, gücümüz birlikteliğimiz. Biz birlikte güçlüyüz. 

7f82e4e9-e321-455c-a81d-e8681a83abab.jpg

HİSARCIKLIOĞLU’NDAN GTO’YA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu konuşmasında GTO’nun çalışmalarından övgüyle söz etti. Çiler ve GTO’nun çalışmalarından iftihar eden Hisarcıklıoğlu, “GTO faaliyetleriyle her zaman öne çıkan çok başarılı bir Ticaret Odası. GTO, İlçe Odası olmasına rağmen, çalışmalarıyla İl Odalarıyla rekabet eder hale geldi. Bugün GTO denilince 5 Yıldızlı Akredite Oda akla geliyor. GTO, Başkan Nail Çiler’den çalışanına kadar tüm birimleriyle kutluyorum. Nerde bir afet var, yardıma ihtiyaç oldu, Gebze Ticaret Odası hep ordaydı. Bir Ticaret Odası daha ne yapsın? Tüm bu başarılı çalışmalarından dolayı hem Nail Çiler kardeşim hem de GTO ile iftihar ediyor ve gurur duyuyorum. Hizmet Kompleksi Darıca’ya hayırlı ve uğurlu olsun.

8a063de0-fd21-46a9-8a74-a69f0fa74cc4.jpg

KOCAELİ’DE SADECE SANAYİ YOK

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise konuşmasında şunları söyledi: “Artık ülkeler değil, şehirler rekabet ediyor. Bugün bir marka projeye şahitlik ediyoruz. Bu güzel projeden dolayı GTO ve Darıca Belediyemizi tebrik diyor, diğer yerlerde de bu projelerin örneklerinin olmasını diliyorum. Kocaeli gerçekten büyük ve güzel bir şehir. Kocaeli sanayinin kalbi bir şehir. Ama lütfen sanayi sanayi demekten de vazgeçelim. Kocaeli yarısı Orman olan, 2 tane denizi olan, doğal güzellikleri olan bir yer. Kocaeli aynı zamanda yeşil bir kent. Kocaeli’yi hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız. Yaptığımız projelerle Gebze bölgesini daha güçlü bir şekilde çocuklarımıza bırakacağız.  

PROJEDE NELER YER ALIYOR?

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da kısa selamlama konuşmasında GTO başkanı Nail Çiler’e projeden dolayı teşekkür ederek, Darıca Belediyesi olarak kente katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi. Konuşmaların ardından temel atma töreni gerçekleştirildi. Projenin içerisinde Kızılay Kan merkezi, ihtiyaç sahibi aileler için Gıda Bankası, GTO Üyeleri için Darıca Hizmet Binası, Taziye Merkezi yer alacak. Bununla beraber GTO Başkanı Nail Çiler, projeye ek olarak Robotik Kodlama sınıfı, CNC atölyesi açacaklarını da sözlerine ekledi.

c4bcd680-5e12-4351-ae30-29bce563154f.jpg

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim