• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2318.134 0.46
  • Dolar: 32.3415 0.04
  • Euro: 34.9033 -0.43

Darıca’da Olimpiyat heyecanı yaşanıyor

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün Milli karatecisi Eray Şamdan, Tokyo’da tarih yazmaya hazır. Madalya umudumuz Şamdan, 5 Ağustos Perşembe günü sabah 06.00’dan itibaren tatamiye çıkarak, Olimpiyat Şampiyonluğu için mücadele edecek.
Darıca’da Olimpiyat heyecanı yaşanıyor

Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatları’nda heyecanla beklenen gün geldi. Olimpiyatlara katılma hakkı kazanan Kocaeli’nin tek sporcusu, Milli Karatecimiz Eray Şamdan, 5 Ağustos Perşembe günü sabah tatamiye çıkarak madalya mücadelesi verecek. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün Yıldızı, A Milli Karate Takımımızın madalya umudu Şamdan, kariyerinin en anlamlı ve en özel turnuvasında tarihe geçmek için mücadele edecek. Genç yaşta elde ettiği başarılarla adından söz ettiren, kategorisinde kırılmadık rekor, elde edilmeyen başarı bırakmayan Kocaeli’nin gururu DARES’li Şamdan; bu kez Olimpiyat madalyası için yeteneklerini sergileyecek.

TARİH YENİDEN YAZILACAK

Geçtiğimiz hafta A Milli Takım kafilesiyle beraber Başkent Tokyo’ya giden ve son hazırlıklarını burada yapan Eray Şamdan, şimdi tarihi bir zafer için tatamiye çıkmaya hazır. Sadece Kocaeli’nin değil, Türkiye’nin gözü kulağı sabahın erken saatlerinden itibaren genç sporcumuzun üzerinde olacak. 3 yıl boyunca mücadelesini verdiği Olimpiyatlar için kota mücadelesini başarıyla tamamlayarak Tokyo vizesini alan Şamdan, 10 sporcunun yer aldığı Büyük Erkekler 67 kilogram kategorisinde, tarihin en iyisi olmak için terinin son damlasına kadar mücadele verecek. Kariyerine 7 Avrupa, 1 Dünya şampiyonluğu başta olmak üzere yüzlerce madalya sığdıran Şamdan, Tokyo’da ülkemizin en büyük madalya beklentileri arasında yer alıyor.

ÜLKEMİZİN MADALYA UMUDU

Türkiye saati ile sabah 06:00’dan itibaren tarihi mücadeleye çıkacak Şampiyon, önce 5 kişilik grupta Yarı Final bileti arayacak. 24 yaşındaki Milli Karateci grubundan yükselmesi halinde Yarı Final ve Final maçlarıyla birlikte kürsü mücadelesi verecek. Müsabakalar TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’dan canlı yayınlanacak ve heyecan evlerimize kadar ulaşacak. Darıca’nın tarihinde Olimpiyata gönderdiği ilk, Tokyo’da Kocaeli’nin tek sporcusu olan Eray, madalya sözü vererek tüm sevenlerinden dua ve destek istedi. DARES Teknik Direktörü Adnan Şamdan ise Olimpiyatlarda yarışmanın başlı başına bir başarı olduğuna değinerek, şimdi bu başarıyı madalya ile taçlandırmak istediklerini ifade etti. Adnan Şamdan, “Eray’ın çocukluğundan beri hayalini kurduğumuz Olimpiyatlarda Ay Yıldızlı bayrağımızı temsil etme hakkını kazandık, şimdi bir de madalya alarak bir rüyayı gerçekleştirmek istiyoruz. Bizlere güvenenleri hiç mahcup etmedik, 83 Milyonun destekleriyle Japonya’da tarih yazmak istiyoruz.” dedi.

BIYIK BAŞARILAR DİLEDİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da genç sporcuya başarılar dileyerek “Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu Eray kardeşimize başarılar diliyorum. Darıca’mızı ve ülkemizi Olimpiyatlarda temsil edecek. Olimpiyatlarda olmayı sonuna kadar hak etmişti. İnşallah madalya ile yurduna dönecek. Bizler de televizyonların başında aynı heyecanı yaşayacağız. Olimpiyatlarda olmak bile başlı başına bir gurur. Ama kendisine güveniyor ve inanıyoruz. İnşallah altın madalya alarak bayrağımızı olimpiyatlarda dalgalandıracak ve İstiklal Marşı’mızı hep birlikte okuyacağız.” diye konuştu. 

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim