• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9095.22 0.17
  • Altın: 2324.897 0.79
  • Dolar: 32.3656 0.12
  • Euro: 34.97 -0.19

Darıca Belediyesi voleybol takımı 2.Lig'de Fenerbahçe ile aynı grupta yer alacak

Bu yıl 2. Lig’e yükselen Darıca Belediyesi Voleybol takımı, Fenerbahçe’de de forma giyen Milli Voleybolcu Ersin Durgut’u transfer etti.
Darıca Belediyesi voleybol takımı 2.Lig'de Fenerbahçe ile aynı grupta yer alacak

‘Spor şehri Darıca’ sloganıyla sporda önemli yatırımlar yapan Darıca Belediyesi, bunun meyvelerini de toplamaya başladı. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü olarak Türk sporuna yeni yıldızlar kazandıran ve bünyesinde Olimpiyat ikincisiyle, Dünya ve Avrupa şampiyonlar çıkaran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, 11 farklı branşta 50’si Milli sporcu olmak üzere yaklaşık bin sporcusuyla adeta sporcu fabrikası gibi çalışıyor.

darica-voleybolda-da-marka-olacak-(2).jpg

FENERBAHÇE İLE RAKİP

Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen 2. Lige yükselme başarısı gösteren Darıca Belediyesi Voleybol takımı da adından söz ettirmeyi başardı. Bu yıl 2. Ligde mücadele edecek olan Darıca Belediyesi Voleybol takımının grupta mücadele edeceği rakipleri belli oldu. Türkiye’nin en büyük ve en köklü spor kulüplerinden olan Fenerbahçe ile aynı grupta mücadele edecek olan Darıca Belediyesi Voleybol takımının rakipleri Fenerbahçe, Tuzla Gelişim, Gebze Belediyesi, İnegöl Belediyesi, Karacabey Belediyesi, Süreyyapaşa Gençlik ve Bilim Yaşam Spor kulüpleri oldu.

VOLEYBOLDA DA HEDEF YÜKSEK

Diğer branşlarda olduğu gibi voleybol branşında da çıtayı yüksek tutan Darıca Belediyesi, 2. Lig’de mücadele edecek takımı güçlendirmek için önemli bir transfere imza attı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Darıca Belediyesi Voleybol takımı, Fenerbahçe, Halkbank ve Voleybol Milli Takımı’nda da oynayan Milli voleybolcu Ersin Durgut’la sözleşme imzaladı. Kulüp binasında gerçekleşen imza törenine Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve DARES Başkanı Hüsamettin Ergül de katıldı.

BIYIK: “DARICA SPOR ŞEHRİ OLUYOR”

İmza töreni sonrasında açıklama yapan ve Darıca’yı spor şehri yapmak için yatırımların devam ettiğini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca’yı spor şehri yapmak için söz vermiştik. Bunun için de önce tesisleşmeden başladık. İçerisinde bulunduğumuz spor salonumuzu hizmete açtık. Nenehatun Ahmet Çalık Amatör Spor Kompleksi’ni de gençlerin hizmetine sunduk. Büyükşehir Belediye'mizle birlikte kapalı spor salonunu hizmete açtık. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübümüzün bünyesindeki branş sayısını 11’e çıkardık. Hedefimiz gençlerimizin sporun her branşında başarılı olması ve ilçemizi en güzel şekilde temsil etmesi. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Voleybol branşımızı yeni kurmuştuk. Kısa sürede elde ettiği başarı bizleri mutlu etti. 2. Lig’de takımımıza başarılar diliyorum. Yeni transferimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

darica-voleybolda-da-marka-olacak-(3).jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim