• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:50Güneş 05:37Öğle 13:06İkindi 17:01Akşam 20:24Yatsı 22:04
    • 12°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 10319.96 0.00
  • Altın: 2465.437 -0.05
  • Dolar: 32.2606 0.03
  • Euro: 35.0379 -0.32

Cumhuriyetimizin 96. yaşını kutladık!

Milli Mücadelemizi taçlandırdığımız Cumhuriyetimizin 96. yılı, Gebze’de büyük bir coşkuyla kutlandı.
Cumhuriyetimizin 96. yaşını kutladık!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük mücadeleler vererek 29 Ekim 1923’te ilan ettiği Cumhuriyet’in 96. yılı, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Gebze’de de büyük bir gurur ve coşkuyla kutlandı. Her yıl Türkiye Cumhuriyeti'nin resmen kurulduğu tarih olarak kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Garnizon Komutanı Ramazan Uydaş, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Çelik, Selamet Güner, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, belediye meclis üyeleri, öğrenciler, öğretmenler, veliler ve Gebzeliler katıldı. Öğrencilerin büyük bir heyecanla sergilediği coşkulu anlara sahne olan etkinlikler izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

GÜLER, ‘’CUMHURİYETİ’MİZİN 96. YILINI KUTLAMANIN GURURUNU MİLLETÇE YAŞIYORUZ’’

Milletimiz için gurur dolu ve anlamlı güne özel düzenlenen program Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Garnizon Komutanı Ramazan Uydaş’ın öğrencileri selamlayarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Güler, ‘’Sizden aldığımız güçle geleceğe büyük umutlar ve emin adımlarla birlik ve beraberlik içinde yürürken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletinin karakterine ve geleneklerine en uygun idare olarak ifade ettiği yüksek ahlaki değerler ve niteliklere dayanan diriliş ve faziletin sembolü Cumhuriyeti’mizin kuruluşunun 96. yılını kutlamanın gururu ve coşkusunu milletçe yaşıyoruz. Bu anlamlı günde Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşları olmak üzere her cephede savaşmış, bu toprakları bize vatan yapmış aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anar, Cumhuriyet Bayramı’nızı kutlarım’’ dedi.

GÖSTERİLER BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Kaymakam Güler’in konuşmasının ardından, Müzik Öğretmeni Ayşin Şahin yönetiminde Koç Ortaokulu korosu büyük bir coşkuyla marş ve şarkılarını söyledi. Mustafa Üstündağ Ortaokulu 8.Sınıf öğrencisi Nesibe Gül Yıldırımda “Mustafa Kemal’in Kağnısı” adlı şiirini seslendirdi. Gençlik ve Spor Müdürlüğü teakwondo ekibi gösterisi ve akabinde Koç Ortaokulu öğrencisi 6-A sınıfından Zehra Betül Ender’in tekvando freestyle gösterisi izleyenlerden büyük alkış topladı. Mustafa Üstündağ Ortaokulu 7.Sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen müzikli şiir gösterisinin ardından ise İlçe düzeyinde düzenlenen resim-şiir-kompozisyon yarışmalarında dereceye öğrenciler Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Garnizon Komutanı Ramazan Uydaş’ın elinden ödüllerini aldı. Coşku dolu anlara sahne olan program resmi geçit töreniyle sona erdi.

 
 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim