Ticari ve toplumsal hayatta dürüstlük, güvenilirlik, hak ve hukuka saygı, cömertlik, kardeşlik ve yardımseverlik gibi toplumsal değerleri esas alan Ahilik Teşkilatı, 13. yüzyılda gönül adamı olarak tanımlanan Ahi Evran-ı Veli tarafından kurularak, Ahilik Kültürünün temeli atılmıştır. Bu kültür, yüzyıllardan beri esnaf ve sanatkarlarımız için şaşmaz bir kılavuz olmuştur. Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın benimsedikleri “Ahilik Kültürü”, onları kusurlu mal üretmekten kaçınarak, tüketici haklarını korumaya da yönlendirmiştir. Günümüze kadar uzanan ve şimdilerde “iş etiği”, “iş ahlakı” olarak görülen kuralların kökeni “Ahilik Kültürü” nün toplumumuza yansıması ile oluşmuştur. Bizlere ışık tutan bu kültüre günümüzde de gereken değeri vermemiz; ticari hayatımızın gelişmesini, esnafımızın ve işletmecilerimizin yollarına başarı ile devam etmelerini sağlayacaktır. Bu duygularla; işletmecilerimizin, ticaret ile uğraşan ekonomimize can veren; iyiyi, doğruyu ve güzeli benimsemiş tüm iş dünyasının Ahilik Haftası’ nı kutlar, daha çok çalışıp daha çok üreteceğimiz, yerli ve milli üretimi daha çok benimseyerek bu yolla dünya markası olacağımız ve bunu yaparken de atalarımızın bizlere miras bıraktığı Ahilik geleneğinin şartlarını daima göz önünde bulunduracağımız bir ticari yaşam dilerim.
- Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındıGebze Vergi Dairesi’nde Kariyer Büro-Sen Üyelerinden İş Bırakma EylemiGebze’nin Tanınmış İsmi Mehmet Aytar Hayatını KaybettiBüyükşehir, engellilik farkındalığa ışık tutuyor
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10974.35 0.51
- Altın: 5775.075 0.61
- Dolar: 42.5198 -0.08
- Euro: 49.5921 -0.20
Çiler'den esnaflara mesaj var
17-23 Eylül Ahilik haftası Dolayısıyla Açıklamada Bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikKocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nin “Gonca Efeleri” adıyla oluşturduğu halk oyunları topluluğu Cumhurbaşkanlığı’ndan özel davet aldı.
Zeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandı17,1 milyar TL portföy büyüklüğüne sahip Zeray GYO’nun halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Pay başına satış fiyatı 13,00 TL olarak belirlenen halka arzın yaklaşık 2,04 milyar TL büyüklüğe ulaşacağı öngörülüyor.
Başkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yayınladığı mesajında 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin 91.yıl dönümü kutladı.
Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuKocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren İzmit Merkez Mezbaha Tesisi, İslam Ülkeleri Standartlar ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC) uzmanlarını ağırladı.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim





























