Başkan yardımcıları Sadettin Arıkboğa, Salih Palaz ve Serdal Topçu ile birim müdürlerinin katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, zamanın çok hızlı geçtiğini belirterek, Çayırova halkının kendilerine 5 yıllığına verdiği yetkiyi dolu dolu geçirmek için mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Birim müdürlerinden ellerindeki işleri yarına bırakmamalarını isteyen, daha yolun başında olduklarını ve yapacak çok işlerinin olduğunu söyleyen Başkan Çiftçi, ”Biz bir ekibiz, takımız ve aileyiz. Birlikte güzel bir ortamda ekip ruhu ile çalışılarak başarılı olacağız. Kaynaklarımızı verimli ve tasarruflu kullanacağız. İhtiyaç duyulduğunda görev değişiklikleri olacak. Ben sizlerden memnunum. Fikir ve önerilerinizi bizimle paylaşın. Sizlerden vites artırmanızı istiyorum” diye konuştu. Strateji Geliştirme Müdürü Ebubekir Sıddık Turan’ın bilgi verdiği toplantı, 2020-2024 yılları arasında yapılacak olan stratejik plana konulacak projeler hakkında yapılan görüş alışverişi ile son buldu.
- Zeray GYO’nun Halka Arzı 10-11-12 Aralık’ta Talep ToplayacakDilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na Ziyaretilan
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 11007.37 0.81
- Altın: 5746.899 0.12
- Dolar: 42.5219 -0.08
- Euro: 49.5343 -0.30
Çayırova Belediyesi stratejisini belirliyor
Çayırova Belediyesi, 2020-2024 yılları arası stratejik çalışma plan toplantısı, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleşti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiDilovası'nda meydana gelen yangında 63 yaşındaki Asım Bal hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde bir konutta henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.
Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeTürkiye Basketbol Ligi’nin 13. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çayırova Belediyesi, sahasında ligin güçlü rakiplerinden Göztepe’yi konuk edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikKocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nin “Gonca Efeleri” adıyla oluşturduğu halk oyunları topluluğu Cumhurbaşkanlığı’ndan özel davet aldı.
Zeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandı17,1 milyar TL portföy büyüklüğüne sahip Zeray GYO’nun halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Pay başına satış fiyatı 13,00 TL olarak belirlenen halka arzın yaklaşık 2,04 milyar TL büyüklüğe ulaşacağı öngörülüyor.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim




























