• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:12Güneş 05:52Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:10Yatsı 21:43
    • 13°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 10208.65 0.00
  • Altın: 2395.066 -1.33
  • Dolar: 32.3403 -0.46
  • Euro: 34.7603 -0.24

Büyükgöz'den İmamoğlu'na videolu gönderme

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi’nin ‘sokak köpeklerini imha ettiği’ yönündeki iddialara, yaptığı basın açıklaması ile yanıt verdi.
Büyükgöz'den İmamoğlu'na videolu gönderme

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi’nin ‘sokak köpeklerini imha ettiği’ yönündeki iddialara, yaptığı basın açıklaması ile yanıt verdi.

 Videolu görüntülerle haklarında ki iddialara yanıt veren Büyükgöz, “Bir başka belediyenin köpek katliamını unutturmak için kasıtlı şekilde, yalan ve yanlış bilgilerle Gebze Belediyesi’ni hedef alıyorlar” dedi.

b00i8077-001.jpg

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE SUÇÜSTÜ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi toplantı salonunda yaptığı basın toplantısında, kayıt edilen görüntülerle Gebze Belediyesi hakkında ki iddialara yanıt verdi. Büyükgöz’ün belgelerle yaptığı basın açıklamasında, izletilen bir video görüntüsünde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne suçüstü yapıldığı ortaya kondu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait kapalı panelvan ile Gebze sınırlarına bırakılan köpeklerin görüntüsü yayınlanırken, Gebze Belediyesi Zabıta ekipleri panelvan sürücüsünün yanına gelerek, köpeklerin bırakıldığı boş alanın Gebze Belediyesi sınırları içerisinde olduğu hatırlatılıyor. Köpekleri Gebze’de ki alana bırakan kişi kendisinin İBB çalışanı olduğunu belirterek, “ben buranın Gebze’ye ait olduğunu bilmiyordum. İstanbul’a da Çanakkale’den başka illerden köpekler bırakıyorlar” şeklinde suçunu itiraf ediyordu.

O KÖPEKLER BARINAĞIMIZDA

Büyükgöz, Gebze Belediyesi’ni hedef alan ve kendisini ‘hayvan hakları savunucusu’ olarak tanıtan bir kadının sosyal medyadan Gebze Belediyesi’ni hedef alan açıklamasına da belgelerle cevap verdi. Adı geçen kadın ve bulunduğu ekibe sokak hayvanlarını beslemeleri için ihtiyaç duydukları mamaları Gebze Belediyesi’nin temin ettiğini belirten Büyükgöz, “Söz konusu şahıslar, bizim sokak hayvanlarının bakımı konusunda ki hassasiyetimizi bildikleri, geçmiş dönemlerde bizlere bu hassasiyetimizden dolayı teşekkür ettikleri halde, bugün kasıtlı olarak, siyasi hırslarla bizi hedef alıp, yanlış bilgilendirme ile karalama kampanyasına alet oluyorlar. 4 yavrusu olan köpeği imha ettiğimizi iddia ediyorlar ama o köpek ve yavrularını biz barınağa almışız. İşte belgeleri. Bugün bu ve buna benzer iddialarla Gebze Belediyesi’ni karalıyorlar ama asıl amaçları kentimizde yaşanan bir başka belediyenin köpek katliamına gizlemek” dedi.

ONLAR BİZE ALLAH’IN EMANETİ

Gebze Belediyesi’nin sokak hayvanlarına ilişkin bakış açısını ve yapılan hizmetleri de anlatan Büyükgöz, bu konuda şunları söyledi; “Biz yaratılanı severiz, yaratandan ötürü. Bu anlayışla, dostlarımız olarak gördüğümüz sokak hayvanlarını Allah’ın bize emaneti olarak görürüz. Onlar bize Allah’ın dilsiz emanetleri. Göreve geldiğimiz günden itibaren de hep bu anlayış ile sahipsiz hayvanlara baktık. 5 bin civarında sokak köpeğinin bakımını yaptık. Bazılarını barınaklara aldık, bazılarının sahiplenmesini sağladık, bazılarını kısırlaştırdık. Kendimizi onlara karşıda sorumlu hissediyoruz. Şimdi yeni bir hayvan barınağı yapıyoruz. Bizim hayvanlara bakış açımız bu yönde ve böyle de devam edecek. Biz yaptığımız bu hizmetleri de zorunluluk, inancımızın bir gereği olarak gördüğümüz için çokta fazla haberini yapmadık. Ancak, bize dün teşekkür edenlerin, bugün siyasi hırslarla, bir başka belediyenin yaptıklarını ört-bas etmek için bizi hedef almalarına basık açıklaması ile yanıt vermek istedik. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum”

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim