• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 7°C Kocaeli
    • 10°C İstanbul
    • 5°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8728.32 0.12
  • Altın: 2240.582 -0.17
  • Dolar: 32.336 0.07
  • Euro: 35.1296 -0.22

Büyükakın: Sevdamız Kocaeli diyerek çalışıyoruz

Başkan Büyükakın, Kocaeli Dernekler Platformu Dönem Başkanı Sevcan Tamer ve Kocaeli Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Yılmaz ile yönetimleriyle bir araya geldi.
Büyükakın: Sevdamız Kocaeli diyerek çalışıyoruz

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Dernekler Platformu Dönem Başkanı Sevcan Tamer, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Yılmaz ve yönetimleriyle bir araya geldi. Her fırsatta vatandaşlarla buluşan, cadde ve sokakta halkın taleplerine cevap vermeye çalışan Başkan Büyükakın, diğer bir taraftan da sivil toplum kuruluşlarıyla görüş alışverişi yapmayı sürdürüyor. Kocaeli’deki tarıma destekten hayvancılığa, gençlik projelerinden eğitime, kadın sağlığından sosyal sorumluluk projelerine kadar bir ok adımı attıklarını dile getiren Başkan Büyükakın, “Sevdamız Kocaeli diyerek çalışıyoruz. Yüreğimiz şehrimiz için çarpıyor. Sosyal belediyeciliğe çok önem veriyor, kırsal kalkınma için projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz” dedi.

 

“KANDIRA İLÇEMİZE ÖNEMLİ BİR KATKI SUNMUŞ OLACAĞIZ”

Kocaeli Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Yılmaz ile yönetimleriyle kırsal kalkınma projeleri üzerine istişareler yapan Başkan Büyükakın, Türkiye’ye örnek Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Üretim Projesinin detaylarını konuk mühendislere aktardı. “Kandıra ekonomisine ve çiftçisine çok önemli bir katkı sunacağız” ifadelerini sarf eden Başkan Büyükakın, “Çiftçilerimizin gelir düzeyini arttırabilmek için tıbbi aromatik bitki yetiştirilmesini destekleyeceğiz. Çok önemli bir yatırımı yaparak kentimize ve Kandıra ilçemize önemli bir katkıyı sunmuş olacağız” açıklamasını yaptı.

 

YILMAZ, “ATILACAK HER ADIMDA SORUMLULUK ALMAYA HAZIRIZ”

Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Yılmaz ise görüşmede, tarımsal arazilerin korunması ve toplulaştırılması üzerine görüşlerini dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler yürütmek arzusunda olduklarını da belirten Yılmaz, Kocaeli’deki tarımının geliştirilmesine dönük atılacak her adımda sorumluluk almaya hazır olduklarını da söyledi. Ekoturizm, Permakültür, modern topraksız tarım ve sera projeleri hakkında önerilerini ifade eden Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Başkan Büyükakın tarafından açıklanan tıbbi ve aromatik bitkiler üretim projesini yürekten desteklediklerini de sözlerine ekledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı “Tıbbi ve aromatik bitkiler üretim projesi” için tebrik eden Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Yılmaz, “Bu projenin hayata geçecek olmasından dolayı oda olarak çok mutluyuz. Tahir başkanımızı ve ekibini kutluyorum” açıklamasını yaptı.

 

“DERNEKLERİMİZİN KIYMETLİ YÖNETİCİLERİNİ KUTLUYORUM”

Kocaeli Dernekler Platformu Dönem Başkanı ve aynı zamanda İzmit Düşkün ve Yaşlıları Koruma Derneği Başkanlığını yapan Sevcan Tamer ile beraberindeki heyeti de makamında konuk eden Başkan Büyükakın, “Halkımız ile sivil toplum kuruluşları arasında kurulan ve kurulacak güzel birlikteliklerin kentimiz için büyük bir kazanım olduğuna inanıyorum. Platformun, devletin ve yerel yönetimlerin idarecilerine fikirleriyle katkı sunma arzusunda olmasını da çok kıymetli buluyorum. Şehrimizin ortak kazanımları için bir araya gelen derneklerimizin kıymetli yöneticilerini kutluyorum” ifadelerini sarf etti. Kendilerini konuk eden ve önerilerine kıymet veren Başkan Büyükakın’a teşekkür eden Kocaeli Dernekler Platformu Dönem Başkanı Sevcan Tamer, “Platform olarak kentimize değer katmak istiyoruz. Bunun için tüm üyelerimizle yoğun bir şekilde çalışıyoruz” ifadelerini sarf etti. Birliktelik yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim