• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 1°C Kocaeli
    • 9°C İstanbul
    • 3°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2246.314 0.08
  • Dolar: 32.3297 0.07
  • Euro: 35.1769 -0.02

Büyükakın, ‘’Aslolan hizmet etmektir, gönüllere girmektir’’

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bağdat Caddesi’ndeki üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Büyükakın, Ramazan Bayramı’nda da görev yapan çalışanları ziyaret ederek çikolata ikram etti.
Büyükakın, ‘’Aslolan hizmet etmektir, gönüllere girmektir’’

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, içme suyundan kanalizasyona, yağmur suyundan tüm alt yapısına kadar değişen İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bağdat Caddesi’ndeki üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Ramazan Bayramı’nda da çalışan görevlilere çikolata ikram eden ve bayramlarını tebrik eden Başkan Büyükakın, “Zaten altyapısı olmayan yerlerde üstyapı çalışmalarını yapmamaya çalışıyoruz” diyerek şunları kaydetti “Mecbur kalmadıkça altyapı bitirilmeyen bölgelerimizde üst yapı çalışmalarını erteliyoruz. Şimdi Bağdat Caddemizde altyapı çalışmalarını tamamen bitirdik.  Üst yapıya giren arkadaşlarımız asfalt döküm işlemini gerçekleştiriyor. Aşağı yukarı iki haftalık bir zaman diliminde de ışıklandırma ve elektrik kabloları döşendikten sonra kaldırım çalışmaları tamamlanacak. İnşallah bu caddemiz de prestij caddelerimizden bir tanesi olacak” ifadelerini sarf etti.

“BÜYÜK BİR MEMNUNİYET DUYACAKLAR”

“Ramazan Bayramının üçüncü günü olmasına rağmen arkadaşlarımız çalışıyor. Onlara teşekkür borçluyuz. Ramazan boyunca da bu arkadaşlarımız çalışmalar bir an önce bitsin diye çok çalıştılar” diyen Başkan Büyükakın, “Pandemi sürecindeki sokağa çıkma yasaklarını da kullanarak ve değerlendirerek, gece gündüz, hafta sonu demeden çalışıyorlar. Çalışanlarımızın aileleri ve çocukları var, sevdikleri evde bekliyor ama onlar burada asfalt döküyorlar. Hepsinden Allah razı olsun, onlara çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu çalışma çok kısa bir sürede bittikten sonra bu bölgedeki vatandaşlarımız büyük bir memnuniyet duyacaklar” dedi.

“KOCAELİ’YE HİZMET NOKTASINDA ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Ayşegül Yalçınkaya’nın da hazır bulunduğu incelemede, “Kocaeli’ye hizmet noktasında biz elimizden geleni yapıyoruz” diyerek açıklamalarına devam eden Başkan Büyükakın, “Bayram günü bile arkadaşlarımız sahada çalışarak yeter ki diğer günlerde daha az rahatsızlık verelim diye bunu yapıyorlar. Aslolan hizmet etmektir, gönüllere girmektir. İnşallah buradaki hemşerilerimiz bu yapılan hizmetlerden memnun kalırlar. Burada alt yapının değişmesi gerekiyordu. Uzunca bir süredir bunu planlıyorduk. Bölgenin ciddi bir altyapı ihtiyacı vardı. Böylelikle bu da tamamlanmış oldu. Onunla beraber üst yapıyı da tamamlıyoruz. Yıllarca buraya bir daha girilmesine gerek kalmayacak. İnşallah uzun yıllar tertemiz nezih bir şekilde bu caddede yaşayanlarımız bu hizmetten istifade edecekler. Bağdat Caddemizde yaptığımız bu çalışmanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diyerek açıklamalarını tamamladı.

İSU ALTYAPISINI TAMAMLADI, 900 TON ASFALT KULLANILACAK

Büyükşehir Belediyesi, altyapı hizmetleri nedeni ile bozulan yolları daha konforlu hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda İzmit İlçesi Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bağdat Caddesi’nde üst yapı çalışması hummalı bir şekilde sürüyor. 540 metrelik yolda ilk olarak pmt serim çalışması gerçekleştirildi. Yola 2 bin ton pmt serilimi çalışması tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalarda binder tabakası asfalt serimi ise akabinde başlatacak. Ekipler bölge için önemli bir nitelik taşıyan caddeye 900 ton asfalt serimi yapacak.  Yaklaşık 2 bin 500 metre kare baskı beton yapılacak. Bin 200 metre ise bordür imalatı gerçekleştirilecek. Bağdat Caddesi’nin çehresini değiştirecek çalışmanın 15 gün içinde bitirilmesi planlanıyor.

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim