• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:09Güneş 05:50Öğle 13:06İkindi 16:58Akşam 20:12Yatsı 21:46
    • 11°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 10°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 10276.88 0.67
  • Altın: 2390.367 0.00
  • Dolar: 32.335 0.00
  • Euro: 34.7427 0.00

Bir sıfır olsun üç bizim olsun

3’ncü Lig 1’nci Grup’ta Darıca Gençler Birliği; BAL 9’da Sultanorhanspor ve Gebzespor gruplarının dişli takımlarıyla, Çayırovaspor oynatmamak için oynayan grup sonuncusuyla karşılaşacak.
Bir sıfır olsun üç bizim olsun

1-0 olsun bizim olsun haftasında 3’er puan ilaç gibi gelecek.

3’ncü Lig 1’nci Grup’ta 13, Bölgesel Amatör Lig 9’ncu Grup’ta 10’ncu hafta maçları bugün ve yarın oynanacak, dört temsilcimizin maçı da yarın. Darıca Gençler Birliği ve Sultanorhanspor gruplarının dişli takımlarını konuk edecek, Gebzespor dişli bir rakibe konuk olacak. Çayırovaspor’un rakibi henüz galibiyeti olmayan grup sonuncusu olsa da, rakibi oynatmamaya yönelik oyun kurgusundan ötürü bazen çok kötü sürprizler yapabiliyorlar. Dünden itibaren etkili olmaya başlayan kış koşulları da göz önünde bulundurulduğunda bu hafta tam bir, “1-0 olsun, 3 puan bizim olsun” haftasını andırıyor.

DARICA GENÇLER BİRLİĞİ – MANAVGATSPOR

Geçtiğimiz hafta Batman deplasmanında 1-1 berabere kalınca liderlikten ikinci sıraya gerileyen Darıca Gençler Birliği yarın Antalya temsilcisi Manavgatspor’u ağırlayacak. Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak maçın başlama saati 13.00. Zorlu müsabakayı Şanlıurfa bölgesinden mesleği öğretmenlik olan Niyazi İzgören yönetecek. İzgören’in yardımcılıklarını Hüseyin Han ve Recep Ekin yapacak. Maçın dördüncü hakemi Zekeriya Pekediş. Maça dair hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz yarınki maçı taraftarının desteğiyle alıp zirvedeki Zonguldak Kömürspor’un olası puan kaybı üzerinden zirveye yine konmak amacıyla sahaya çıkacak.

LEVENTSPOR – GEBZESPOR

Geçen hafta evinde Çayırovaspor’a kaybeden Gebzespor yarın grubumuzun taraftarsız ancak köklü ve centilmenliği ile bilinen bir yönetime sahip Leventspor’a konuk olacak. Menekşelerde geçen hafta Çayırovaspor maçında kırmızı kart gören Recep forma giyemeyecek. Göğsünden ağır darbe alan ve kaburgasında eziklik olan Kaan’ın ise ağrıları sürüyordu. Tecrübeli futbolcunun Leventspor’a karşı forma giyip giyemeyeceği maç günü belli olacak. Beşiktaş Çilekli Stadı’ndaki maç 13.30’da başlayacak.

2-044.jpg

ÇAYIROVASPOR – MODAFENSPOR

Son iki maçını kazanarak çıkışa geçen ve üst üste üçüncü maçını alarak grupta bir ilke imza atmayı hedefleyen Çayırovaspor yarın evinde grup sonuncusu Modafenspor’u ağırlayacak. Şekerpınar Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçın mutlak favorisi olan yeşil siyahlıları sadece rakibin oynamaktan ziyade oynatmamayı yönelik oyun tipi zorlayabilir. Maça taraftar desteğinden yine yoksun çıkacağı sanılan Çayırovaspor kazanması durumunda, Yenibosnaspor ve İFA Spor’un olası kayıpları üzerinden bir anda zirve adayı konumunu da edinebilir.

SULTANORHANSPOR – İFA SPOR

Sultanorhanspor iç sahada yüksek olasılıkla Alaettin Kurt Stadı’ndaki son iki maçından birini yarın İFA  Spor ile oynayacak. Öte yandan temsilcimizin yarın 13.30’da başlayacak İFA Spor maçına Tolga Toksöz’ün teknik direktörlüğünde çıkacağı neredeyse kesinleşti. Turuncu mavililer zorlu rakibi karşısında üç puana neredeyse mecbur. Ramiz Soydaş’ın istifasının ardından henüz yeni teknik direktör anlaşması yapmayan yönetimin bu süreçte kısa süre önce Büyükçekmecespor’dan istifa eden Tuncay Soyak’ın da aralarında bulunduğu birkaç alternatif isimle görüştüğü dillendirilmişti. Ancak henüz resmi bir açıklama ve bilgilendirmede bulunulmadı. Turuncu mavililerde yeni teknik direktör mevzusunun netleşmesinin önümüzdeki haftayı bulacağı sanılıyor. 

3-016.jpg4-009.jpg

Etiketler: , , , , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim