• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:21Güneş 05:59Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:04Yatsı 21:35
    • 12°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Beyin Tümörlerinde Gamma Bıçağı ile Işın Tedavisi!

Medical Park Gebze Hastanesi ilçemizde bir ilki gerçekleştirdi. Kanser hastaları artık hiçbir yere gitmeden Gebze’de son teknoloji ile tedavi edilecek. Üstelik hastalardan her hangi bir ücret talep edilmeyecek.
Beyin Tümörlerinde Gamma Bıçağı ile Işın Tedavisi!

KANSER HASTALARINA MÜJDE

Gebzeli hastalar artık kanser tedavisi için hastane aramayacak. Medical Park Gebze Hastanesi, tüm kanser hastalarına cevap verecek onkoloji bölümünü faaliyete geçirdi. Açıldığı günden itibaren Gebze sağlık sektöründe önemli bir eksikliği kapatan ve Gebzeli hastaları İstanbul’a mahkum olmaktan çıkartan Medical Park Gebze Hastanesi, dev bir yatırımla onkoloji servisini tam donanımlı bir şekilde faaliyete aldı. Artık kanser tedavisinin tüm yelpazesi Medical Park Gebze Hastanesi’nde Gebzeli hastaların hizmetine sunulacak. Gebze’de kemoterapi ve radyoterapi de uygulanacak. Medical Park’ın bu hizmetiyle kanser hastalarının sağlıkla ilgili tüm taleplerine cevap verilebilecek.

HASTANE YÖNETİMİ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Doktor Erdal İbanoğlu, Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdür yardımcısı Doktor Erol Turan, Medical Park İzmit Hastanesi genel müdürü Doktor Semih Dinç ve hastane yönetimi bir basın toplantısı düzenleyerek yeni hizmete giren bölümleri hakkında kamuoyuna bilgi verdi.  Genel müdür yardımcısı Dr. Erol Turan’ın kanserin bölgemizdeki önemi hakkında yaptığı açılış konuşması ile başlayan toplantıda kanser hakkında önemli bilgiler verildi.

MEDİCAL PARK GEBZE’YE ŞİFA DAĞITTI

‘Herkes için sağlık’ sloganıyla yola çıktıklarını belirten genel müdür Erdal İbanoğlu, hastanenin kuruluşundan bu güne kadar 600 bin hastaya poliklinik hizmeti verdiklerini, 20 bin ameliyat, bin 400 kalp ameliyatı, 2 bin 200 göz ameliyatı, 5 bin 200 doğum gerçekleştirdiklerini belirtti.  Bölgemizdeki kanser hastalıklarının yoğunluğundan bahseden Doktor İbanoğlu “Türkiye genelinde  kanser oranı yüzde 12 iken, bu oran Kocaeli ilimizde yüzde 19 çıkmaktadır ve ilimizde son yedi yılda 20 bin hastaya kanser teşhisi konulmuştur” dedi. Daha sonra ise Radyasyon Onkolojisi ve Gamma Bıçağı ile kanser tedavisinde devrim niteliğindeki teknolojinin lansmanını başladı.

UZAY TEKNOLOJİSİ ARTIK GEBZE’DE

Erdal İbanoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; “Türkiye’de sadece beş hastanede bulunan, beyin tümörlerinin tedavisini 30 – 45 dakikada ameliyatsız yapabilen, teknolojik üstün özellikli Rotasyonel Gamma Cerrahi Cihazı hastanemizde hizmete girmiştir. SGK’ lı hastaların ilave hiçbir ücret ödemeden bu hizmet hastanemizde alabilecektir. Beyin dokusu çok hassas ve özel bir şekilde ışınlanarak tek seansta tedavi olan hastalar, tedaviden birkaç saat sonra taburcu olabilmektedir. Yüksek enerji lineer Hızlandırıcı (LINAK) cihazı ile tüm kanser çeşitlerini tedavi ederek en modern tedavi tetkikleri uygulanabilmektedir. Radyasyon Onkolojisi (Işın Tedavisi) ve Tıbbi Onkoloji üniteleri ile (Kemoterapi) erken tanıya ulaşılan hastalarda artık kanser korkulu bir hastalık olmaktan çıkıp tedavi edilebilir bir hastalığa dönüşmüştür”

FELÇ HASTALARI İÇİN BURASI BİR MUCİZE

Kocaeli Medical Park Müdürü Semih Dinç burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “Gebze Medical Park’ın yapmış olduğu kanser tedavisi çok önemli, bunun kıymetini bilelim. Yakında açılacak olan Kocaeli Medical Park Hastane’miz de çok önemli hizmetler vereceğiz, bunları daha sonra açıklayacağım. Ama küçük bir bilgi vereyim. Felç geçiren bir hasta eğer 6 ila 8 saat arasında bize müracaat ederse felç rahatsızlığını tedavi edebileceğiz”

Dinç konuşmasının sonunda Gebze hastanesinde çok değerli doktorların olduğunu, bunların birer çılgın olduğunu ve Kocaeli hastaneleri içinde böyle çılgınlar aradığını belirtikten sonra Kocaeli  ve Gebze Medical Park hastanelerinin tatlı bir rekabet içinde olacağını söyledi.

Medical Park toplantı salonunda düzenlenen lansmana sadece basın mensupları değil; köy ve mahalle muhtarları ile sivil toplum temsilcileri de katıldı. Gebzeli kanser hastalarıyla yakından ilgilenecek doktor ve uzman ekipte toplantıda hazır bulundu ve çalışma alanlarını katılımcılara anlattılar.   Toplantının ardından hizmete sunulan kanser tedavi cihazları misafirlere tanıtıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim