Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, göreve geldiği ilk günden itibaren başlattığı Halk Buluşması toplantılarına yeni dönemde de devam ederek geleneği sürdürüyor. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk halk buluşmasını gerçekleştiren Başkan Büyükgöz, hemşerileri ile bir araya geldi. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nin fuaye alanında gerçekleştirilen buluşmada Gebzeli hemşerilerini ağırlayan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; vatandaşların sorunlarını dinleyerek ilgili birim amirlerine anında iletiyor çözüm üretiyor. Başkan Büyükgöz bu görüşmelerde vatandaşların talep, görüş ve önerilerini de ilk elden alıyor. Gebze’yi geleceğe taşıyacak çalışma ve projelere imza attıklarını dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; tüm mesai arkadaşlarıyla Gebzeli hemşerilerinin 7/24 emrinde ve hizmetinde olduklarını vurguladı.
- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10980.58 0.57
- Altın: 5777.689 0.66
- Dolar: 42.4993 -0.12
- Euro: 49.5496 -0.27
Başkan Büyükgöz Geleneği Sürdürüyor
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, göreve geldiği ilk günden itibaren başlattığı Halk Buluşması toplantılarına yeni dönemde de devam ederek geleneği sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Gebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındıGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı.
Gebze Vergi Dairesi’nde Kariyer Büro-Sen Üyelerinden İş Bırakma EylemiGebze Vergi Dairesi’nde Kariyer Büro-Sen Üyelerinden İş Bırakma Eylemi.
Gebze’de Filistin’e Destek Kermesi DüzenlendiGebze Belediyesi ve paydaş kurumların iş birliğiyle düzenlenen, 3–5 Aralık tarihleri boyunca açık kalacak Filistin’e Destek Kermesi, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen programla kapılarını açtı.
Gebze’de Bina Faciasının Ardından 35 Gün Kapalı Kalan Cadde Yeniden Trafiğe AçıldıKocaeli’nin Gebze ilçesinde Bilir ailesinden 4 kişinin yaşamını yitirdiği bina faciasının ardından güvenlik gerekçesiyle kapatılan Issıkgöl Caddesi, 35 gün sonra yeniden araç trafiğine açıldı.
Gebze Belediyesi’nden 3 Aralık’ta Anlamlı Hizmet: Yeni Engelsiz Nakil Aracı Hizmete AlındıGebze Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde önemli bir hizmeti daha hayata geçirdi. Belediye, engelli bireylerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla tasarlanan yeni Engelsiz Nakil Aracını hizmete sundu.
MHP Gebze İlçe Başkanı Coşkun Öztürk’ten Sert ve Net AçıklamaBarzani’nin Türkiye’ye silahlı korumalarıyla giriş yapması, milletimizin vicdanında nasıl rahatsızlık oluşturduysa, ülkücü camiada da aynı hassasiyetle karşılanmıştır. Bizim için devletin kapısından içeri giren herkesin, bu aziz milletin egemenlik haklarıGüncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim































