Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’nin birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını dileyen Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “11 ayın sultanı Ramazan ayının müjdeleyicisi ve üç ayların ilk kandil gecesi Regaip Kandili’ni idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Böylesi mübarek gün ve geceler, yaşamımızı gözden geçirmek adına önemli fırsatlardır. Mağfiret ve bereket ikliminin hakim olduğu bu mübarek zaman dilimlerinin birlik, beraberlik, kardeşlik bağlarımızı güçlendirmemize vesile olmasını diliyor, başta Gazze’deki kardeşlerimiz olmak üzere tüm mazlum coğrafyalar için barış ve huzur temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin Regaip Kandili’ni kutluyor; ülkemiz, milletimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum."
- Başkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındıGebze Vergi Dairesi’nde Kariyer Büro-Sen Üyelerinden İş Bırakma EylemiGebze’nin Tanınmış İsmi Mehmet Aytar Hayatını KaybettiBüyükşehir, engellilik farkındalığa ışık tutuyorBaşkan Büyükakın: “Büyüklerimiz, şehrimizin hazineleridir”GEBZE’DE ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN SİNEMA ETKİNLİĞİ
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10992.63 0.68
- Altın: 5769.449 0.51
- Dolar: 42.5207 -0.08
- Euro: 49.5953 -0.19
Başkan Bıyık’tan Regaip Kandili mesajı
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı ve kandilin tüm İslam aleminde birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Başkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yayınladığı mesajında 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin 91.yıl dönümü kutladı.
Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuKocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren İzmit Merkez Mezbaha Tesisi, İslam Ülkeleri Standartlar ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC) uzmanlarını ağırladı.
Başkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretGebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Alper Demir'i ziyaret ederek esnafın sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirdi.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim
































