• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:14Güneş 05:54Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:09Yatsı 21:41
    • 17°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 10208.65 1.62
  • Altın: 2391.91 -1.46
  • Dolar: 32.3216 -0.58
  • Euro: 34.6843 -0.51

AYDIN," KURTULUŞ REÇETESİ MİLLİ GÖRÜŞTÜR

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen aylık divan toplantısına katılmak için Kocaeli'ye geldi.
AYDIN," KURTULUŞ REÇETESİ MİLLİ GÖRÜŞTÜR

Aydın, toplantı öncesi geçtiğimiz Temmuz ayında denizde boğularak hayatını kaybeden Gebze Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Ali Lal'ın ailesini ziyaret etti. Ziyaretin ardından divan toplantısının yapılacağı salona gelen Aydın büyük bir coşku ile karşılandı.

Aydın, Kocaeli il ve ilçe teşkilatlarının çalışmalarını inceledikten sonra gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Fatih Aydın, son zamanlarda sınırımızda yaşanan olayların ülkemiz adına hiç iç açıcı olmadığını hatırlattı. Aydın, “Son zamanlarda ülke sınırımızda çatışmalar çıkıyor, Suriye'de müslüman müslümanı öldürüyor, IŞID, Tekbir getirerek insanları öldürüyor. Artık insanlığa saadet gelmesi için İslam Birliğinin kurulması lazım. Nasıl kuracaksınız, İslam ülkesi mi kaldı diye bizlere soruyor. Evet, Amerika ile oturmaktan, onları müttefik olarak görmekten, onların verdiği ödevleri harfiyen yerine getirmekten dolayı İslam ülkeleri büyük bir yıkımın içinde bulunmaktadır. Bu yıkımın sorumlusu medeti ABD'de gören ülke yöneticileridir. Ortadoğuda ki silahların namluları İsrail'e yani siyonizme dönmüyorsa o silahların sahibi İsrail'dir, ABD'dir. Irak'a demokrasi getireceği diye Irak'ı işgal ettiler yetmedi şimdi IŞID'i ortaya çıkardılar. Haçlı Birliklerini harekete geçirdiler. İslam ülkelerinin ve insanlığın kurtuluş reçetesi Milli Görüştür. İslam Birliğini kuracak ülke ise Türkiye'dir.” diye konuştu.

FAİZSİZ ADİL DÜZENİN TEMİNATIYIZ

Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik durum hakkında da bilgi veren Aydın, “İMF'ye borç bitti diyerek sanki sadece İMF'ye borcumuz var başka hiç  bir borcumuz yokmuş gibi lanse ediyorlar. Türkiye'yi ekonomik olarak felakete sürüklüyorlar. Her yıl bütçeden 52.5 milyar TL'yi faize ödüyoruz. 1979 ile 2002 yılına kadar bütçeden Siyonizme ödediğimiz faiz, yani haraç 175 milyar TL iken 2002'den 2013 yılı sonuna kadar ödediğimiz faiz 600 milyar TLdir. İşte durum açık açık ortada duruyor. Biz Milli Görüş, Saadet Partisi olarak faizsiz Adil bir düzenin teminatıyız” dedi.

YEDİKLERİMİZ GDO'LU

Aydın, “Şuan da gıda sektörüne, tarım sektörüne İsrail hakim durumda. Türkiye bir tarım ülkesi olmasına rağmen küçücük bir ülke olan İsrail bizim tarım piyasamızı ele almış durumda. Türkiye olarak tohumu İsrailden alıyoruz. İsrailden aldığımız tohumların hepsi GDOlu. Yediklerimizi İsrail belirliyor, zihin kodlarımızla oynuyorlar. İnsanlar yedikçe zehirleniyor, kısırlaşıyor. Bu durumdan dolayı insanlar hemen hastanelere , hastaneden de eczaneye koşuyorlar. İlaç piyasası da Yahudinin elinde. İlaçlarla da bizleri zehirliyorlar.” dedi.

GENÇLİĞİMİZİ ÇÖKERTİYORLAR

Aydın, “Eğitim alanında da AB'ye bağlı durumdayız. AB müfredatını çocuklarımıza okutuyorlar. Kültürümüze, medeniyetimize, inancımıza ait hiç bir konu yok. Çocuklarımız, gençlerimiz maneviyatsızlaştırılıyor. Maneviyatsız bir gençlik çökmeye mahkumdur. Bu şekilde verilen eğitim ile ve bizim kültürümüzle hiç bir ilgisi olmayan dizilerle genç nesilleri çökerttiler. 2011 yılına kadar bonzai olayı 2 iken şuan bu sayı 2700 olmuş durumda... İntihar olayları her geçen gün artıyor. Rakamlar gençliğimizin durumunu açıkça ortaya seriyor.” diye konuştu.

Genel Başkan Fatih Aydın'ın konuşmasından ardından divan toplantısı sona erdi. Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İkbal Yıldırım ve heyeti ile beraber, uzun süredir rahatsızlık yaşayan ameliyat olan Körfez eski Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yüre'yi evinde ziyaret etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim