• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:51Güneş 05:38Öğle 13:05İkindi 17:01Akşam 20:23Yatsı 22:02
    • 16°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 10155.89 -0.03
  • Altın: 2470.889 -0.01
  • Dolar: 32.1326 -0.06
  • Euro: 34.9943 0.18

Ateşle oynamam

Süper A’da Selim Özkan’ın teknik direktörlüğünde ilk maçına çıkan Mustafapaşaspor, Çubuklu Bala karşısında galibiyeti teğet geçerken kontratak gole neredeyse boyun eğiyordu.
Ateşle oynamam

Uzatmanın son dakikasında gelen bir puanlık golle geçen hafta düştüğü ateş hattının dışına kapağı atmasını bildi.

Süper Amatör Lig A Grubu’nda ateş hattından çıkmak isteyen Mustafapaşaspor ile yükselme grubunu hedefleyen Çubuklu Balaspor arasındaki müsabakada galibiyeti ıskalayan ev sahibi uzatmanın son dakikasında gelen ve ateş hattından çıkmasına neden olan golle teselli buldu. Çubuklu Bala ise özellikle ikinci yarıda çok silik kaldığı maçta kontratak golüyle edindiği üstünlüğü yarım dakika daha sürdürememenin üzüntüsünü yaşadı. 2-2 berabere biten maç saha içi kısa süreli gerilim ve Çubuklu Bala’nın Teknik Direktörü İbrahim Keskin’in son dakikada kaçan iki puana tepkisini saha kenarındaki yedek toptan çıkarması sonrası topun Mustafapaşaspor yedek kulübesine kadar gitmesinin yarattığı yine kısa süreli gerilim hariç maç dostça başlayıp bitti. Ev sahibinde ilk 10 hafta önce Ethem Kılıç sonra Ali Deste’ye antrenör yardımcılığı yapan Selim Özkan tek sorumlu olarak çıktığı ilk maçında iyi bir sınav verdi.

İKİ DAKİKADA İKİ GOL

Başlar başlamaz seyri keyif veren bir tempoya bürünen maçın 10’ncu dakikasında Mustapaşaspor öne geçti. Tugay’ın rakip sahada yaptığı presle kaptığı top sonra yoktan var ettiği atakta Mikail sarı lacivertlileri 1-0 öne geçirdi. Ev sahibinin gol sevinci sadece bir dakika sürdü. Kademede bir anlık hata pahalıya patlarken konuk ekipte skora dengeyi getiren isim Gökhan Akmeşe oldu. 28’de Çubuklu Bala’nın kazandığı kornerde karambolda vurulan kafa az farkla auta gitti. 32 ve 36’da Mustafapaşa ilkinde etkili şutla, ikincide yine presle bu sefer Murat ile kazandığı topla etkili bindirdi ama ilk yarıda eşitliği bozamadı.

ÖZKAN’DAN MÜTHİŞ HAMLELER

İkinci yarıya Çubuklu Bala savunmada aksayan Yunus Emre Şaşmaz’ın yerine adaşını, Yunus Emre Aygün’ü oyuna alarak başladı. Konuk ekip 66’da Gökhan yerini Mesut’a bıraktı. Yeşil siyahlılar 71’de Mustafapaşa ceza sahasında etkili olup penaltı bekledi ancak hakem düdüğü ev sahibi lehine çaldı. Mustafapaşa’da Selim Özkan ise hamlesini 72’de iki oyuncu birden değiştirerek yaptı. Caner yerini Orhan Ken’e, Mertcan yerini Taner’e bıraktı. Hücum gücünü yükselten sarı lacivertliler maçın geride kalan bölümünün tek hakimi oldu.

hakemler-ve-kaptanlar-001.jpg

GOL, GELİYORUM DEDİ

74’te Orhan Ken’in ortasında Giray zor olanı yaptı. 75’te Murat İlyas, Çubuklu Bala kalecisi Ahmet Emin ile karşı karşıya kaldı, Ahmet Emin çıkarttı. 78’de Çubuklu Bala Teknik Direktörü İbrahim Keskin son değişiklik hakkını Faruk’un yerine Ender’i oyuna alarak kullandı. 80’de orta saha karıştı, oyun iki dakika kadar durdu. Çubuklu Bala’nın faul yaptığı pozisyonda Mustafapaşaspor direk kırmızı kart bekledi ama hakem sarıyla yetindi. 84’te oyuna yeni giren Ender’in pasını Burak değerlendirdi ve konuk ekip 2-1 öne geçti. 86’da Mustafapaşa’da Murat İlyas yerini Şenol’a bıraktı. Maçın uzatmalarla birlikte kalan 8 dakikalık bölümünde Mustafapaşa tüm hatlarıyla savunmaya çekilen Çubuklu Bala’nın üzerine adeta kabus gibi çökerken beraberlik golünü uzatmanın son dakikasında kaydetti. Oyuna ikinci yarıda giren Orhan Ken o ana kadar çok sayıda pozisyon harcayan Mustafapaşa’nın son fırsatını iyi değerlendirdi. Santranın ardından çok kısa bir süre sonra bitiş düdüğü çaldı.

DERBİYLE BAŞLAYACAK

Bu sonuçla ev sahibi Mustafapaşaspor toplamda 12’nci puanını aldı. Bir basamak yükselirken Tavşantepe’nin Kandıra Gençler Birliği’ne evinde yenilmesinden ötürü ateş hattından çıkarak ilk devreyi tamamladı. Sarı lacivertliler ikinci yarının ilk maçında, Gebze Bölgesi derbisinde puan cetvelinin son sırasındaki Dilovası Belediyespor’u ağırlayacak. İki takım arasında ligin ilk devresinde Dilovası’nda oynanan maçı Mustafapaşspor, 1-0 kazanmıştı. Yükselme grubuyla arasındaki puan farkını kapatmak isteyen Çubuklu Balaspor ise özellikle ikinci yarısında çok silik oynadığı maçta uzatmanın son dakikasında yediği golle adeta yıkılırken yükselme grubuyla arası da açıldı. Yeşil siyahlılar puanını 15’e yükseltirken beşinci sıradan altıncı sıraya geriledi. Çubuklu Bala ikinci devrenin ilk maçında, sezonun ilk haftası 3-2 mağlup ettiği Tavşantepe’ye konuk olacak. 

MUSTAFAPAŞASPOR   2 – 2  ÇUBUKLU BALASPOR

Stat: Metin Oktay

Hakemler: Engin Uğur, Cem Özbay, Alper Gür

MUSTAFAPAŞASPOR: Furkan Serdar, Ömer Gürkan, Bülent, Ramazan, Murat, Tugay, Giray, Caner (Dk.72 Orhan Ken), Mertcan (Dk.72 Taner), Murat İlyas (Dk.86 Şenol), Mikail.

Teknik Direktör: Selim Özkan

ÇUBUKLU BALASPOR: Ahmet Emin, Yunus Emre Şaşmaz (Dk.46 Yunus Emre Aygün) Aykut, Faruk (Dk.78 Ender), Ufuk, Cihan, Burak, Turgay, Gökhan (Dk.66 Mesut), Müjdat, Muhammet.

Teknik Direktör: İbrahim Keskin

GOLLER: Dk.10 Murat İlyas, Dk. 90+4 Orhan Ken (Mustafapaşaspor) Dk.11 Gökhan, Dk.84 Burak (Çubuklu Balaspor)

Teknik Direktör: İbrahim Keskin

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim