• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 06:35Güneş 08:06Öğle 13:00İkindi 15:22Akşam 17:43Yatsı 19:09
    • 7°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • -1°C Ankara
    • 8°C Rize
  • BIST: 10945.21 0.24
  • Altın: 5775.557 0.62
  • Dolar: 42.5207 -0.09
  • Euro: 49.6147 -0.14

ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Darıca Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçenin geleceğine yön verecek altyapı ve üstyapı yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçenin farklı noktalarında devam eden altyapı, üstyapı ve asfalt
ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Darıca’nın dört bir yanında kış öncesi alt ve üstyapı çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Darıca Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile birlikte ilçenin geleceğine yön verecek altyapı ve üstyapı yenileme çalışmalarını inceleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yapılan yatırımların ilçenin yarınlarına yapılan yatırımlar olduğunu belirterek kış öncesi çalışmaların bitirilmesi yönünde hazırlıklar yapıldığını söyledi.

darica’nin-yarinlarina-yatirim-yapiliyor-(2).jpg

DARICA’NIN GELECEĞİNE YATIRIM YAPILIYOR

İSU tarafından yürütülen altyapı yatırımı kapsamında, Darıca’nın birçok mahallesinde içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu hatları yenileniyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolların yeniden düzenlenmesiyle birlikte ilçenin alt ve üst yapısı baştan sona yenilenmiş olacak. Başkan Muzaffer Bıyık, yapılan yatırımın sadece bugüne değil, Darıca’nın yarınlarına da hizmet eden bir çalışma olduğunu belirterek şunları söyledi: “Altyapı çalışmaları kısa vadede bazı zorluklar yaşatsa da, bu çalışmalar Darıca’nın geleceğine yapılan kalıcı yatırımlardır. Amacımız, daha güçlü bir altyapı, daha güvenli yollar ve daha konforlu bir şehir yaşamı oluşturmak. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle birlikte koordineli şekilde çalışarak ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz.”

darica’nin-yarinlarina-yatirim-yapiliyor-(7).jpg

HEM ALTYAPI HEM ÜSTYAPI YENİLENİYOR

Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üstyapı yenileme süreci de hız kazandı. Ekipler, Karaaslan Caddesi, Molla Hüsrev Caddesi ve İhlas Sokak başta olmak üzere birçok noktada asfalt serimi, kaldırım yenileme ve yol düzenleme işlemlerine başladı. Yolların modern ve güvenli hale gelmesiyle birlikte hem trafik akışının rahatlaması hem de bölge sakinlerinin günlük yaşam konforunun artması hedefleniyor.

DARICA’NIN GELECEĞİNİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ

Başkan Muzaffer Bıyık, yapılan her yatırımın Darıca’nın geleceğini inşa etme hedefinin bir parçası olduğunu vurgulayarak “Şehrimizi imar ederken sadece bugünün ihtiyaçlarını değil, gelecek nesillerin yaşam kalitesini de düşünüyoruz. Her yatırımımız Darıca’nın yarınlarına bırakacağımız güçlü bir miras olacak. Daha yaşanabilir, modern ve dayanıklı bir şehir için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. İlçemizin geleceğine yönelik yapılan bu önemli yatırımların Darıca’mıza kazandırılmasına katkısı olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim