• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 19°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 27°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

ALIŞAN LOJİSTİK “OCS SERTİKASI” ALMAYA HAK KAZANDI

ALIŞAN LOJİSTİK “OCS SERTİKASI” ALMAYA HAK KAZANDI
ALIŞAN LOJİSTİK “OCS SERTİKASI” ALMAYA HAK KAZANDI

Çevre dostu uygulamaları ve sürdürülebilirlik faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin lider lojistik hizmet servis sağlayıcılarından Alışan Lojistik, plastik pelet kaybının çevreye olan zararını en aza indirmek için farkındalığı arttırmayı hedefleyen Operation Clean Sweep (OCS) (İyi Süpürme Hareketi) programının tüm gerekliliklerini yerine getirerek “OCS Sertifika”sı almaya hak kazandı.
 
38 yıllık serüvenini dünya devi PSA BDP ile kurduğu ortaklıkla taçlandıran Alışan Lojistik, tehlikeli kimyasallar dahil olmak üzere, kimya sanayisi ile hızlı tüketim ürünleri, gıda, tarım ve daha birçok sektördeki müşterilerine uluslararası nakliye, depo / antrepo, dökme kuru yük, dökme likit ve enerji taşımacılığı gibi hizmetler sunuyor. Sürdürülebilirlik kavramını iş yapış biçimlerine entegre ederek daha temiz ve yaşanabilir bir gelecek yaratmak için çalışmalar yapan Alışan, SQAS (Sürdürülebilirlik için Güvenlik ve Kalite Değerlendirmesi) nden yine tam puan aldı. Alışan ayrıca, SQAS’de 2023 yılı itibari ile başlatılan, plastik endüstrisinin çevreye olan plastik granül kaybının azaltılması amacını taşıyan ve bu konuda farkındalık yaratan uluslararası girişim Operation Clean Sweep (OCS) (İyi Süpürme Hareketi) programının da tüm gerekliliklerini yerine getirerek OCS sertifikasının sahibi oldu.
 
Türkiye’de üretim tesislerinden geçen plastik granüllerin, parçacıkların ve tozların gereken özenle ele alınmasını ve nehirlere ya da denizlere karışmamasını sağlamayı hedefleyen bu girişimin bir parçası olan Alışan Lojistik CEO’su Damla Alışan: “Alışan Lojistik olarak, 2005 yılından itibaren SQAS (Sürdürülebilirlik için Güvenlik ve Kalite Değerlendirmesi)nin tüm ölçümleme gerekliliklerini ve vaatlerini eksiksiz bir şekilde yerine getiriyoruz. 2021 yılının Kasım ayında 6. defa denetlenerek kimyasal maddelerin elleçlenmesinden, taşınmasına ve depolanmasına kadar olan süreçlerin tamamında sunduğumuz hizmet konusunda ne kadar ciddi bir uzmanlığımız, altyapımız ve başarılı bir çalışma modelimiz bulunduğunu bir kez daha belgelemiştik. Hatta Avrupa ortalamasının çok üzerinde puanlar alarak sistemin en iyi uygulayıcılarından biri olmuştu. Bu sene de Depolama ve Taşımacılık alanındaki tam puanımıza ek olarak, SQAS’de 2023 yılı itibari ile başlatılan Operation Clean Sweep (OCS) (İyi Süpürme Hareketi) nin de tüm gerekliliklerini yerine getirerek OCS sertifikasını almaya hak kazandık. OCS demek, en iyi uygulamalara bağlı kalmak, plastik granül kaybını azaltacak sistemleri uygulamak ve suların korunmasında üzerine düşen görevi yerine getirmek demek... Gönüllülük esasına dayalı, plastik pelet kaybının çevreye olan zararını en aza indirmek için farkındalığı arttırmayı, iyi uygulama örnekleri oluşturmayı amaçlayan bu girişim bizler için çok kıymetli. OCS’in bir parçası olmayı sonraki nesillere daha temiz denizler ve dünya bırakabilmek için çok değerli bir adım olarak görüyorum.” dedi.

ALIŞAN LOJİSTİK A.Ş. HAKKINDA

Bir PSA Group üyesi olan Alışan Lojistik A.Ş., kimya, petrokimya ve FMCG sektörlerine lojistik servis sağlayıcı olarak hizmet sunan lider bir şirkettir. Ulusal ve uluslararası birçok derneğin, yerel ve küresel birçok meslek örgütü ile sivil toplum programlarının ödüllü üyesi olarak müşterilerine küresel sertifikalı üst düzey emniyet ve güvenlik önlemleri ile hizmet sunan Alışan Lojistik, bin 600’ü aşkın çalışanı ve 39 depo alanı ile yılda 250.000’den fazla sevkiyat, 5 milyondan fazla palet hareketi ve 40 milyon VAS ürünü üzerinde hizmet sağlamaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim