• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 23°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 28°C Ankara
    • 28°C Rize
  • BIST: 9705.61 -0.17
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

AK Parti’de mazbata alındı

8 Kasım’da gerçekleştirilen AK Parti 7’nci Olağan Kongresinde seçilmiş il başkanı unvanı alan Mehmet Ellibeş’in mazbatasını Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Şahin Talus partililerle birlikte İzmit İlçe Seçim Kurulu Başkanı Besim Tayfun Ağar’ın elinden aldı.
AK Parti’de mazbata alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti 7’nci Olağan Kongresinde tek aday alan mevcut İl Başkanı Mehmet Ellibeş kongre sonucunda seçilmiş il başkanı unvanı almıştı. Covid-19 testi pozitif çıkan Ellibeş’in mazbatasını AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Şahin Talus, Teşkilat Başkanı ve Kongre Komisyon Başkanı Halit Çokan ile Seçim İşleri Başkanı Av.Alper Doğan ile birlikte Kocaeli Adliyesine giderek İzmit İlçe Seçim Kurulu Başkanı Besim Tayfun Ağar’ın elinden aldı. Mazbata’nın alınmasının ardından yönetim kurulu adliye önünde toplu fotoğraf çektirdi.

KURUMSAL YAPININ BAŞARISIDIR

Toplu fotoğraf çekilmesinin ardından değerlendirmede bulunan AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Şahin Talus, “ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen 7.Olağan İl Kongremizi partimize yakışır şekilde gerçekleştirmekten onur duyuyoruz. Bu başarı, kuruluşundan bu yana partimize hizmet vermiş teşkilat mensuplarımızın ve onların emekleriyle oturmuş kurumsal yapının başarısıdır. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının 15 günde 10 ilçe kongresini tamamlayıp, 24 günde İl Kongresine hazırlandığını bir kez daha hatırlatmak isteriz.

BİZLERİ SİYASİ NEZAKETLERİYLE ONURLANDIRDILAR

Siyasi açıdan bu başarıyı kıskananlar olduğunu ve iftiralarla bu başarıyı karalamak istediklerini görüyoruz. Ama milletimiz herşeyin farkında. Milletimizi düşünen, sorunlarıyla gerçek anlamda ilgilenen tek partinin AK Parti olduğunu görüyor ve biliyor. Bu nedenle AK Parti’nin güçlü olmasını önemsiyor. Çok yoğun dünya ve ülke gündemi arasında kongremize teşrif ederek, hem bizleri hem de gerçekleştirdiği toplu açılış töreniyle ilimizi onurlandıran Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, tüm katılımcılara ve değerli delegasyona teşekkür ediyoruz. Gelemeyip çiçek gönderen, tebrik mesajları ileten bütün siyasilere de teşekkür ediyoruz. Bizleri siyasi nezaketleriyle onurlandırdılar.

10 GÜN DAHA ARAMIZDA OLAMAYACAK

Tabi kongremizin üzücü tarafı İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’in sağlık tedbirleri açısından kongreye katılamamış olmasıdır. Kongreye şahsen katılamamış olsa da bu kongrenin başarıyla gerçekleşmesinde en büyük paya sahip İl Başkanımız daima süreç boyunca manevi desteğini bizden hiç eksik etmemiştir. Son test sonucu pozitif çıktığı için 10 gün daha aramızda olamayacak. Başkanımız bildiğiniz gibi çalışmayı çok sevdiğinden, mazbata için daha fazla beklemeye gerek yok diyerek bu görevi bize bıraktı.

CANLI YAYINLA TOPLANTILAR OLACAK

Talus sözlerinin sonunda, “Mazbatayı bugün alarak hemen çalışmalarımıza başlayacağız. İl Başkanımız da bizlerle canlı yayınla toplantılarda olacak. Kongremizin bir kez daha şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Mazbata törenimizi İl Başkanımız olmadığı için sade yapmayı uygun gördük. Bu vesile ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 37.Kuruluş Yıldönümü ile Azerbaycan’ın Karabağ’daki zaferini bir kez daha kutluyoruz.

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim