• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:18Güneş 05:56Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:06Yatsı 21:38
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 10082.77 1.69
  • Altın: 2438.449 -0.04
  • Dolar: 32.401 0.46
  • Euro: 34.754 0.63

AK PARTİ GEBZE TOPLANDI

Ak Parti Gebze Teşkilatı bugün İlçe binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında kongre sürecini değerlendirdi.
AK PARTİ GEBZE TOPLANDI

PARTİMİZ SADAKAT GÖSTERDİ !

AK Parti Gebze İlçe Binası’nda düzenlenen 5.Olağan Kongre süreci toplantısında konuşan İlçe Başkanı Cemallettin Kaflı, “AK Parti demokrasiye, milletin değerlerine, ülkemizin birlik ve beraberliğine her daim sadakat gösterdi. Aynı zamanda darbe kurallarını, vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirdi. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve büyük davaya inanmış kadrolarıyla birlikte yüzyılımızın kimsenin hayal bile edemediği atılımlar gerçekleşti”dedi.

HAYALLER GERÇEK OLDU !

Şimdiki hedefin Cumhuriyetin 100.Yılı olan 2013’te 2.atılımı tamamlamak olduğuna vurgu yapan Kaflı, “Partimiz bütün başarısını yol haritasını belirlediği 1.Olağan,2.Olağan,3.Olağan,4.Olağan, ve 1.Olağanüstü kongre süreçlerinde ortaya koymuş olduğu ilke, ve sarsılmaz güvene dayalı sözleşme ile sağladı. Ülkemiz siyasi tarihine “Yükseliş Dönemi” olarak kaydedilecek bu süreçte gayretli ve inançlı çalışmalarla bir yapılamaz denen icraatlar gerçekleşirken hayaller gerçek oldu”diye konuştu.

SİYASİ DÜZEN TAKDİR EDİLMEKTE!

Ak Parti’nin ülke için karanlık döneminde milletin sinesinden değeri olarak aydınlıklara ulaşmak için kurulduğuna değinen Cemallettin Kaflı, “ Siyaset yapma anlayışı seçmenleri ve yöneticileriyle geliştirdiği iletişim modeli siyasi etkinliklerde ortaya koyduğu düzen dünyada takdir edilmekte. Bu felsefe siyasi hayatımızdan “Ben Fikri’ni çıkarmış “Biz, Ülke ve Devam” devam anlayışı getirildi. Birinci Olağan Büyük Kongremiz süreciyle, yapılışıyla ve sonucuyla bunun en mümtaz ve en yakın örneğidir”şeklinde açıkladı

EN ÖNEMLİ AŞAMA KÖY MAHALLE SEÇİMLERİ!

Kongre sürecine tam anlamıyla açıklığa kavuşturan Ak Parti İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, “Gerçekleşecek olan 5.Olağan Kongre takvimi 15 Eylül 2014 tarihinde başladı.22 Şubat 2014 tarihinde İl kongrelerinin sonuçlanması ile büyük kongreden önceki süreç tamamlanacak. Bu süreçte ise en önemli aşama köy ve mahalle seçimleri.Delege seçimleri parti içi demokrasinin temel aşaması. Bunun için delege seçimleri köy, mahalle ve beldelerimize kayıtlı tüm üyelerimizin katılımı ile mahallinde ve sandık konularak yapılacak. Seçimler partimizin, toplumumuzun her kesimini kucaklayan adil bir anlayış ile tüzüğümüzde ve yönetmeliğimizde belirlenen ilkelere göz önüne alınarak gerçekleşecek”diye söyledi.

22 ŞUBAT 2015’TE İL KONGRELERİ OLCAK!

İl ve İlçelerde delege seçimleri tüm köy ve mahallelerde Ekim 2014 tarihinde aynı gün içerisinde yapılacağını söyleyen Kaflı, “Böylece parti içi demokrasinin ve seçmenimizle bütünleşmenin en önemli temeli köy ve mahallelerimizde atılacak. Daha sonra ise kongre takvimine uygun olarak 1 Kasım-31 Aralık 2014 tarihleri arasında İlçe kongreleri ve 22 Kasım 2014-22 Şubat 2015 tarihleri arasında da İl kongreleri gerçekleşmiş olacak”dedi. HABER:Zeynel Oğuzak_parti_gebze_toplandi_millihakimiyet.com-(1)-001.jpg

ak_parti_gebze_toplandi_millihakimiyet.com-(2).jpg

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim