2 ay boyunca hergün kent meydanı ve Gebze'nin çeşitli noktaalrında stant açan AK Parti Gençlik Kolları Yönetimi, verdikleri emeğin karşılığını 2 bin 500 üye yaparak aldı. Gençlerin çalışmalarını destekleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise sık sık üye stantlarını ziyaret etti. 
2 BİN 500 ÜYE
Göreve geldiği günden beri yaptığı çalışmalarla göz dolduran Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, aralıksız olarak üye çalışmalarını sürdürüyor. Üye çalışmasına önem verdiğini söyleyen Yılmaz, "göreve geldiğimiz günden itibaren ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım gece gündüz demeden partimizin çıtasını yükseltmek için emek harcadık ve harcamaya da devam ediyoruz. Gençlere yönelik sosyal faaliyetler yürütürken partimizin üye sayısına katkı sunmak adına ciddi çalışmalara imza attık. Son iki ayda yaklaşık 2 bin 500 üye yaparak önemli bir işe imza attık. 2 ay boyunca gece gündüz, cumartesi pazar demeden stand başında bekleyen partili kardeşlerime teşekkürü borç biliyorum. Çalışmalarımız aynı hızda devam edecek" dedi.
BÜYÜKGÖZ'E TEŞEKKÜR ETTİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Yılmaz, "yaptığımız her çalışmada bizleri yanlız bırakmayan belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz'e manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10959.71 0.38
- Altın: 5774.737 0.61
- Dolar: 42.5068 -0.12
- Euro: 49.5634 -0.26
AK Parti Gebze, Gençlik kollarıyla sahada
2 ay boyunca hergün kent meydanı ve Gebze'nin çeşitli noktalarında stant açan AK Parti Gençlik Kolları Yönetimi, verdikleri emeğin karşılığını 2 bin 500 üye yaparak aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Gebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındıGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı.
Gebze Vergi Dairesi’nde Kariyer Büro-Sen Üyelerinden İş Bırakma EylemiGebze Vergi Dairesi’nde Kariyer Büro-Sen Üyelerinden İş Bırakma Eylemi.
Gebze’de Filistin’e Destek Kermesi DüzenlendiGebze Belediyesi ve paydaş kurumların iş birliğiyle düzenlenen, 3–5 Aralık tarihleri boyunca açık kalacak Filistin’e Destek Kermesi, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen programla kapılarını açtı.
Gebze’de Bina Faciasının Ardından 35 Gün Kapalı Kalan Cadde Yeniden Trafiğe AçıldıKocaeli’nin Gebze ilçesinde Bilir ailesinden 4 kişinin yaşamını yitirdiği bina faciasının ardından güvenlik gerekçesiyle kapatılan Issıkgöl Caddesi, 35 gün sonra yeniden araç trafiğine açıldı.
Gebze Belediyesi’nden 3 Aralık’ta Anlamlı Hizmet: Yeni Engelsiz Nakil Aracı Hizmete AlındıGebze Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde önemli bir hizmeti daha hayata geçirdi. Belediye, engelli bireylerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla tasarlanan yeni Engelsiz Nakil Aracını hizmete sundu.
MHP Gebze İlçe Başkanı Coşkun Öztürk’ten Sert ve Net AçıklamaBarzani’nin Türkiye’ye silahlı korumalarıyla giriş yapması, milletimizin vicdanında nasıl rahatsızlık oluşturduysa, ülkücü camiada da aynı hassasiyetle karşılanmıştır. Bizim için devletin kapısından içeri giren herkesin, bu aziz milletin egemenlik haklarıGüncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim































