• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 12°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9524.59 0.00
  • Altın: 2494.349 0.41
  • Dolar: 32.5963 0.14
  • Euro: 34.7565 -0.01

AK Gebze 'Değişim' dedi!

AK Parti Gebze’de İlçe Başkanlığı için bugün temayül yoklaması yapılacak, işte gerekçeler ve öne çıkan isimler.
AK Gebze 'Değişim' dedi!

AK Parti Gebze’de İlçe Başkanlığı için bugün temayül yoklaması yapılacak. Bir süredir sessizliğin hakim olduğu AK Parti Gebze’de, temayül kararı alınması nedeniyle bir anda hareketlilik geldi. Verilen karar mevcut İlçe Başkanı İrfan Ayar ile yola devam edilmeyeceği ortaya çıkarken, Gebze için yeni bir isim ve değişim fikri ortaya çıktı. Bugün ilimizde bulunan Kocaeli Koordinatörü Hikmet Ayar, alınan kararı Gebze ilçe yönetimine bildirirken, yapılacak temayülden ismi çıkan 3 ya da 4 isim Salı günü Genel Merkeze gidecek.

AYAR DÖNEMİ SONA ERİYOR

Mevcut İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın mental yorgunluğuna yenik düştüğü gerekçesiyle bu kararın alındığı kulislerde konuşuluyor. İl yönetimi teşkilatın yenilenme ve değişim taleplerine kayıtsız kalmadı. Uzun bir süredir teşkilatta ki yorgunluk ve faaliyetlerde yaşanan sıkıntılar, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Ayar arasında yaşanan soğukluk ve teşkilatta ki huzursuzluğun bu kararda etkili olduğu öğrenildi. 3 yıl önce de atamayla göreve gelen İrfan Ayar için nadasa çekilme dönemi ifade edildi. Yapılacak temayül yoklamasında Ana Kademe, Gençlik ve Kadın Kolları ile mahalle yönetimleri oy kullanacak.

İŞTE ADI GEÇEN İSİMLER: ENGİN GÜZEL:

AK Parti’nin kuruluş yıllarından beri teşkilatın her kademesinde görev alan, güçlü, etkin ve sevilen kişilerden. Gençlik Kolları, Gebze İlçe teşkilatı ve İl yönetiminde siyaset yaptı. Ardından 5 yıl Gebze Belediye Başkan Yardımcılığı yaptı ve 2019 seçimlerinde Gebze Belediye Başkan Aday Adayı oldu. HÜSEYİN KURT: Parti içinde herkes ona “Reis” diye hitap ediyor. Ağabey modeliyle sevilen ve saygı duyulan bir isim. AK Parti’nin kuruluşundan beri çeşitli kademelerde görev aldı. İl ve İlçe yöneticiliği görevlerinde bulundu. Son kongrede İrfan Ayar teşkilattan benimseyince adaylığını açıkladı, çok güçlü destek gördü. Seçime girmek istemeyen dönemin İl yönetimi kaybetme endişesinden Gebze kongresini yaptırmadı ve atama geçekleşince Kurt aday olamadı. Her şeye rağmen toparlayıcı modeliyle göreve hazır.

RECEP KAYA:

Mevcut İl yöneticisi. Saadet Partisi ve HAS Parti’de İlçe Başkanlığı yaptı. Numan Kurtulmuş ile birlikte AK Parti saflarına geçen Kaya, siyasetin tecrübeli ve teşkilatçı kişilerinden. Gebze ilçede yöneticilik de yapan Recep Kaya, parti tarafından benimsenen ve sevilen bir isim.

SAMET COŞKUN:

Partinin genç emektarlarından. Gençlik Kolları’nda yöneticilik yaptıktan sonra, İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu, bayrağı Ertan Kara’ya devrederken kendisi de ana kademe ilçe yönetiminde yer aldı. Son kongreyle aktif siyasete ara verse de teşkilattan kopmayan, çalışmaları yakından takip eden bir isim. Enerjisiyle partideki yorgunluğu kaldırabilecek isimlerden.

SELİM MALKOÇ:

Adaylığını açık bir şekilde ilan eden tek isim. Gençlik kolları, mahalle yöneticiliği ve İlçe yöneticiliği görevlerinde bulundu. Genç, dinamik ve sevilen bir isim. Pandemi süreci başlamadan adaylık çalışmalarını başlatmıştı.

YALÇIN COŞTUR:

Siyasetin küstürmediği isimlerden. Gebze’de ilçe yöneticiliği yaptı. İki kez Milletvekili aday listesine girdi ancak seçilemedi. Partide herkesle arası iyi olan, “denge adamı” gözüyle bakılan, hiçbir taraftan olmayıp, herkesle dostça ilişkiler yürüten genç ve dinamik bir isim.


 

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim