• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:48Güneş 05:36Öğle 13:06İkindi 17:02Akşam 20:25Yatsı 22:05
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 10643.58 3.14
  • Altın: 2504.005 0.06
  • Dolar: 32.1989 -0.09
  • Euro: 34.8984 0.11

4’er attılar. 1’er aldılar

Süper Amatör Lig B Grubu’nda Darıca Kale Bayramoğlu ile Çayırova Serhatspor arasındaki mücadelede bir derbide olması gereken her şey vardı. İlk yarıda konuğun, ikinci yarıyı ev sahibinin 3-1’lik üstünlüğü maç bitimi tabelaya 4-4 şeklinde yansıdı.
4’er attılar. 1’er aldılar

Süper Amatör Lig B Grubu’nda ateş hattından uzaklaşmak isteyen Darıca Kale Bayramoğlu ile hedefini yükselme grubu olarak belirleyen Çayırova Serhatspor arasındaki Gebze Bölgesi derbisi nefesleri keserken taraflar yenişemedi. Maçın hemen başında yediği golle 1-0 yenik duruma düşmesine karşın ilk yarıyı 3-1 önde tamamlayıp 46’da 4-1’i yakalayan Çayırova Serhatspor kazanmanın erken havasına girince bedelini iki puanla ödedi. Darıca Kale Bayramoğlu ise mucizenin direğinden döndü. Farkı 70’de ikiye, 80’de bire indirdi. 84’te 10 kişi kaldı, 87’de beraberlik golünü buldu. 90’da 9 kişi kalmasına karşın uzatma dakikalarında galibiyeti ıskalayan taraf oldu.

KALE İLE OYNAYANA PENALTI BONUS’TAN

Metin Oktay Stadı’nda oynanan maça hızlı başlayan Darıca Kale, 4’ncü dakikada Mehmet Açışlı’nın sağ kanattan kestiği topta Yiğit’in plasesi ile 1-0 öne geçti. Golden hemen sonra beraberlik için yüklenen Serhat, ilk yoklamayı 6’da Mehmet ile yapıp üstten autu dövdü. 8’de ev sahibi iki hafta önce Hereke Yıldız maçında yaptığı konuğa penaltı ikramını tekrarladı. Hüseyin’in savunmadan uzaklaştırmaya çalıştığı topu Serhatsporlu Levent presle kaptı. Sağ taraftan ceza sahasına kestiği top Kalespor savunmasında elle temas etti. Hakem kolun açık, mesafenin uzak olmasından esasla penaltıya hükmetti. 9’ncu dakika Sait ikramı gole çevirip skora denge getirdi: 1-1.

MAÇ BİR ARA MASA TENİSİNİ ANDIRDI

Beraberlik golünden sonra ataklarını sıklaştıran Darıca Kale özellikle sağ kanattan hayli etkili bindirmeler yaptı ancak son vuruşlarda beceriksiz kaldı. Serhatspor’da Barış baldırının çekmesinden ötürü 22’de yerini Ufuk’a bıraktı. Darıca Kale’nin beraberlik golü sonrası 15 dakika süren baskısını bertaraf eden Serhatspor yine ofansife dönerken gol gecikmedi. 35’te Sadettin’in pasında Levent takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Bir anda hızlanan maçta 36’da Kale altı pastan kafa vuruşunda autu dövdü. 37’de Serhat’tan Levent’in etkili şutunu Yakup bloke etti.

SERHAT BU POZİSYONU MAÇ BİTİMİNDE ARADI

41’de önce Kalespor etkili gelip yine autu dövdü. Hemen kontratağa çıkan Serhat’ta Ahmet’in sol taraftan ve uzak mesafeden etkili vuruşunda yere çarpan top Kaleci Yakup’u da ekarte edip ağlarla buluştu. 3-1 öne geçen Serhatspor, 43’ncü dakikada da maç bitiminde çok arayacağı bir pozisyon harcadı. Sağ kanattan günün formda ismi Levent yine çok iyi bindirdi. Ceza sahasına kestiği topta Sadettin boş kaleye ıskaladı. Taraflar soyunma odasına giderken orta hakem Kazım Çiftçioğlu’nun kararlarına tepkisini, “İnce ince kıydın bizi” şeklinde gösteren Kalesporlu Şafak durduk yere, soyunma odasına giderken sarardı.

KALE’NİN GARDI KISA SÜRELEĞİNE DÜŞTÜ

İkinci yarıya Kalespor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Taner Kılıç iki değişikle başladı. Deniz yerini Ahmet Açışlı’ya, Eşref yerini Ferhat’a bıraktı.  İkinci yarıya Serhatspor çok hızlı ve etkili başlarken 46’da Faruk skoru 4-1’e getirdi. Bu golden sonra 70’nci dakikaya kadar üstün oynayan taraf yine Serhatspor’du. Kalespor’un gardının düştüğü, kenar yönetimin sürekli, “Bırakmayın maçı” diye uyardığı zaman diliminde sağ kanattan iki atakta etkili oldu ancak son vuruşlarda beceriksiz kaldı.

“GİR” OĞLUM UFUK “ÇIK” OĞLUM UFUK

70’de Kalespor’un Akın ile kullandığı kornerde arka direk yakınında topla buluşan Hüseyin çok etkili bir vuruşla farkı ikiye indirdi. Gol Kalespor’un iştahını kabartırken oyun Serhatspor yarı sahasına yığıldı. 79’da Serhatspor savunmasının uzaklaştıramadığı topla penaltı noktası civarında bomboş kalan Deniz topu ıskaladı. “Geliyorum” diyen üçüncü gol bu pozisyondan hemen bir dakika sonra yine karambol esnasında Vural’ın ayağından geldi. 84’te Üstün kızardı, Kale 10 kişi kalmasına rağmen oyundan kopmadı. Maça yetersiz bir yedek kadroyla gelen Serhatspor’da Ufuk Öğütveren üçüncü golden 7 dakika sonra; ilk yarıda hafif sakatlanan Barış’ın yerine oyuna sürdüğü Ufuk’u 87’nci dakikada oyundan alıp yerine Ali’yi sürdü.

ÖĞÜTVERİN’İN ÇEKİNDİĞİ FERHAT, PUAN GOLÜNÜ YAZDI

89’ncu dakikada Kazım Çiftçioğlu, 3 dakika uzatma verirken sürenin yetersizliğine isyan eden Taner Kılıç, Çiftçioğlu’ndan sözlü uyarı yedi. 90’da Serhatspor yaklaşık 20 dakika aradan sonra ilk defa etkili olduğu Kale yarı sahasında korner kazandı ama kazandığına, kazanacağına adeta pişman oldu. Topla hızla hücuma çıkan Kalespor’da, Ufuk Öğütveren’in çekindiği isimler arasında yer alan ve oyuna yine ikinci yarıda giren Ferhat İnan skora yeniden dengeyi getiren golü kaydetti: 4-4.

KOPYALAMA GİBİ GOL OLACAKTI

9 kişi kalan Kalespor buna rağmen beraberlik için yüklendi. Çok kritik ve hakemin avantaj vermesi beklenen bir atağı lehine de olsa faul kararı ile kesilen Kalespor uzatmanın son dakikalarında yine korner kazandı. 70’nci dakikada olduğu gibi sağ kanattan kullanılan kornerde arka direk dibinde topla buluşan Hüseyin bu sefer istediği gibi vuramayınca maç 4-4 berabere bitti.

DARICA KALE BAYRAMOĞLU   4-4   ÇAYIROVA SERHATSPOR

Stat: Metin Oktay

Hakemler: Kazım Çiftçioğlu, Emre Harmanbaşı, Semih Kırdar.

DARICA KALE BAYRAMOĞLU: Yakup, Deniz (Dk.46 Ahmet Açışlı), Hüseyin, Eşref (Dk.46 Ferhat), Üstün, Şafak, Vural, Mehmet Açışlı, Murat (Dk.80 Akın), Burhan, Yiğit.

Teknik Direktör: Taner Kılıç

ÇAYIROVA SERHATSPOR: Abdullah, Levent, Sait, Faruk, Volkan, Mehmet, M.Eren, Barış (Dk.22 Ufuk) – (Dk.87 Ali), Sadettin, Olgun, Ahmet.

Teknik Direktör: Ufuk Öğütveren

Goller: Dk.4 Yiğit, Dk.70 Hüseyin, Dk.80 Vural, Dk.90 Ferhat (Darıca Kale), Dk.9 Sait –pen, Dk.35 Sadettin, Dk.41 Ahmet, Dk.46 Faruk (Serhatspor)

Kırmızı kartlar: Dk.84 Üstün, Dk.90 Mehmet Açışlı (Darıca Kale Bayramoğlu)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim