• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:00Güneş 05:44Öğle 13:06İkindi 16:59Akşam 20:17Yatsı 21:53
    • 15°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 10285.7 0.17
  • Altın: 2456.284 1.10
  • Dolar: 32.2634 0.05
  • Euro: 34.803 0.03

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99. Yıl Dönümü Çelenk Sunma Töreni ile Başladı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazılan Kurtuluş Destanının Gururu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99. Yıl Dönümü Kutlamaları, Atatürk Anıtına çelenklerin sunumu İle başladı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99. Yıl Dönümü Çelenk Sunma Töreni ile Başladı

Çelenk sunma törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Deniz Eğitim - Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Bülent Turan, Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Yaşar Çakmak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas , Vali Yardımcıları; İsmail Gültekin, Ali Ada, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit ve Yetimler Derneği Kocaeli Şube Başkanı ve şehit babası Şaban Arlı, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, gaziler ile şehit ve gazi yakınları, öğretmenler, öğrenciler ve askeri erkan katıldı. Kocaeli Valiliği, Deniz Eğitim- Öğretim ve Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığının çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile çelenk sunma töreni son buldu.

Çelenk Sunma Töreninin ardından Valimiz Seddar Yavuz bir sonraki programı olan bayrak dağıtım törenine geçtiler. Her Yer Ay Yıldızlı AL Bayrağımız ile Donatıldı Valiliğimiz koordinasyonunda her ev ve işyerine “Bayrak As” kampanyası kapsamında başlatılan ve ilimizin dört bir yanını bayrak şölenine dönüştüren Bayrak dağıtımı bugün de İzmit ilçemizde devam etti. Vali Seddar Yavuz, her bayram olduğu gibi Kurtuluş Destanının Gururu Cumhuriyet Bayramımızın 99. Yıl Dönümünde de bağımsızlığımızın sembolü olan Bayrağımızı vatandaşlarımıza dağıtıp, bayrak şuurunu pekiştirerek farkındalık oluşturdu. Bayram coşkusunun yaşandığı Bayrak dağıtım programında Vali Seddar Yavuz’a, Deniz Eğitim- Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Bülent Turan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Yaşar Çakmak, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, kamu kurum ve kuruluş müdürleri eşlik ettiler. İzmit yürüyüş yolunda kurulan stantta vatandaşlarla buluşan ve onlara ‘Evlerimizi ve işyerlerimizi Ay Yıldızlı Al Bayrağımızla donatalım’ diyen Vali Seddar Yavuz, beraberindeki, protokol üyeleri ile birlikte 7’den 70’e herkese bayrak dağıttılar.

Vali Seddar Yavuz’un bayrak dağıtılmasına büyük ilgi gösteren ve memnuniyetlerini ifade eden esnaf ve vatandaşlarımız, bol bol fotoğraf çekildiler. İzmit ilçemizin yanı sıra diğer 11 ilçemizde de Vali Seddar Yavuz’un talimatlarıyla, Kaymakamlarımızın koordinasyonunda 7’den 70’e tüm hemşehrilerimize bayrak dağıtımı gerçekleştirilerek bayrak şuuru, birlik ruhu tüm Kocaeli’de yaşandı. Kocaeli adeta gelincik bahçesine döndü.

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim