• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:14Güneş 05:54Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:09Yatsı 21:41
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 10208.65 1.62
  • Altın: 2395.066 -1.33
  • Dolar: 32.3403 -0.46
  • Euro: 34.7603 -0.24

Ziyaettin Yüzbaşıoğluları’ndan yeni yıl mesajı

Gebze Toplu Taşımacılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ziyaettin Yüzbaşıoğulları, yeni yıl mesajını paylaştı. Yüzbaşıoğulları mesajında 2015 yılının Türkiye ekonomisi için yeni ve önemli fırsatlar sunacağını dile getirdi.
Ziyaettin Yüzbaşıoğluları’ndan yeni yıl mesajı

Ziyaettin Yüzbaşıoğulları yeni yıl mesajında,"Düşük petrol fiyatlarının 2015'te de devam etmesi bekleniyor. Bunun servis sektörüne büyük faydası dokunacak. Şüphe yok ki bu durum Türkiye'ye de büyük avantajlar sağlayacak" değerlendirmesinde bulundu. Yüzbaşıoğulları mesajında 2014 yılını değerlendirirken, 2015 yılına ilişkin olarak beklentilerini dile getirdi. Ziyaettin Yüzbaşıoğulları mesajı şöyle:   "2015 yılına girerken, global anlamda yaşanan ekonomik ve siyasi gelişmeleri, ülkemizin içinde bulunduğu durumu, yeni yıla dair görüş ve beklentilerimizi, hem global bir bakış açısıyla hem de GETAB’nın perspektifinden sizlerle paylaşmak isteriz.Öncelikle, dünyanın henüz 2008’deki büyük krizin yaralarını tam anlamıyla saramadığını gözlemliyoruz. Öte yandan, 2015’in hızlı büyüme oranlarına sahne olacağı tahmin ediliyor. Düşük petrol fiyatlarının 2015’te de devam etmesi bekleniyor. Bunun Servis sektörüne  büyük faydası dokunacak. Şüphe yok ki bu durum Türkiye’ye de büyük avantajlar sağlayacak. Ancak petrol fiyatlarındaki düşüşün beraberinde getireceği şartları iyi okumak lazım. Dedi.

GETAB Topluluğu

GETAB Topluluğu şirketleri girişimci ruhlarını canlı tutarak, teknoloji ve inovasyon sahasında büyük başarılara imza atıyor. Gelecek günlerde faaliyete sokacağımız yeni dernek binası mükemmeliyet merkezi, bu yöndeki gayretimizin canlı bir kanıtıdır. 2015’e girerken artık en değerli “madenimizin” teknolojik gelişim olduğunun da altını çizmeliyiz. Günümüzde inovasyon, ileri teknoloji ve sürdürülebilirlik, global ticaret arenasında başarıya ulaşmak ve başarısını korumak isteyen kurumların taviz veremeyeceği, birbirinden ayrılmayan üç kardeş kavram haline gelmiştir.

Faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde fark yaratmak için, bu üç kavramın rehberliğinde hareket etmemiz şart. Son yıllarda akıllı telefonların, pratik uygulamaların ve dijital araçların iş ve sosyal hayatımızı tamamen tekeline aldığı yeni bir dünyaya gözlerimizi açtık. Bu yeni dünyanın hızına yetişmeyi, değişen beklentileri karşılayacak şekilde yine hızlıca aksiyon almayı öğreniyoruz. Bu belki de günümüz dünyasında kurumsal oluşumların en büyük sınavı. Ancak bu sınavda başarılı olduğumuz takdirde, ihtiyaçları doğru tespit ederek yaşamımıza değer katacak fikir ve ürünler geliştirmemiz, yeni iş modelleriyle yeni çözümler sunmamız ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya mirası bırakmamız mümkün olacaktır.

Değerli Arkadaşlarım,

Türkiye Cumhuriyeti, 100. yılını kutlayacağı 2023 itibarıyla dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefine doğru ilerliyor. Bu süreçte daha güçlü, daha üretken, daha çalışkan, geleceğin teknolojisini yaratmak adına bugünden belirleyici katkı sağlayan, her zamankinden daha etkili bir Türkiye yaratmak adına biz GETAB olarak yine iş başındayız.

Bu noktada, Gerek şirketlerimizdeki Türkiye ortalamalarını aşan oranlardaki aktif iş gücüyle, gerek GETAB’ın yoğun çabaları ve toplumun farklı katmanlarına ulaşan projeleriyle tüm Türkiye’ye bu konuda da öncülük etmeye devam edeceğiz.

Topluluk olarak başarılı bir yıl geçirdik. Bu gurur verici tablo hepimizin ortak eseridir. Başta servis olmak üzere, faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde yatırım yapmaya, büyümeye ve değer yaratmaya devam ediyoruz. Bölge  ekonomisini sırtlayan lokomotif ve lider kurumlar arasında yer alan GETAB Topluluğu, siz değerli üyelerden  aldığı güçle, birlikte başarmanın verdiği heyecan ve mutlulukla insana yatırım yapmaya ve yarının dünyasını inşa etmeye devam edecektir.

Hepinize emekleriniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyor; ailelerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve keyifli bir yıl diliyorum.Dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim