• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 13°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 13°C Rize
  • BIST: 9915.62 0.00
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Zeray, Dilasa Orman Projesini tanıtmaya başladı

Cezbedici özgün mimarileri ve her biri marka olan projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Zeray, Dilasa Orman projesini ulusal televizyon kanallarında tanıtmaya başladı.
Zeray, Dilasa Orman Projesini tanıtmaya başladı

Konumu, konsepti ve nitelikli donatıları ile Zeray Dilasa Orman’ın çekim gücü Kocaeli’nin sınırlarını aşıp, tüm Türkiye ve yurtdışından rağbet gördü. Bu nedenle Dilasa Orman’ı ulusal üstü bir proje olarak nitelendiren Zeray, projesini global arenada da tanıtma kararı aldı. Tabiatla bütünleşebilen, çevreye saygılı ve modern bir tasarıma sahip Dilasa Orman hem iç hem de dış detaylarıyla, her anlamda doğa dostu olmayı başarabilmiş güçlü bir proje olarak beğeni topluyor. Çevresini saran ormanla iç içe tasarlanan, yaratıcı bir mimariyle doğayı yaşam alanlarına taşıyan Dilasa Orman, adeta evinizin bir parçası olacak bir yaşam vadediyor.

EL DEĞMEMİŞ ORMANIN ORTASINDA BÜYÜLEYİCİ BİR YAŞAM

Doğaya yakın olma özlemi ve ihtiyacından esinlenilerek hayata geçirilen Zeray Dilasa Orman, az katlı ve yatay mimarisiyle içinde bulunduğu doğa ile bir bütün olacak şekilde tasarlandı. Farklı ağaç türlerinin gölgesinde tabiatın huzur veren ambiyansına sahip bu özel proje, yeşilin tüm tonları ile büyüleyici bir yaşam tarzına ilham veriyor.  Çevreye saygıya odaklanarak inşa edilen ulusal üstü proje Dilasa Orman, farklı ihtiyaçlara çözüm sunan 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerinin yanı sıra, katta villa konforu sunan bahçe dubleks, panoramik manzarasıyla göz kamaştıran teras dubleks seçenekleriyle de vazgeçilmez bir hayat sunuyor.  Dilasa Orman’ın sakinleri penceresi doğal bir ormana açılan geniş balkonlu, bahçe teras ve çatı teraslı dairelerinde Zeray projelerinin görkemli estetik ayrıntılarını hem evlerinde, hem sosyal alanlarda her an hissedebiliyor.

c6253305-c4bb-4ecc-9c60-9fb59a11f300.jpg

GENİŞ PEYZAJ ALANLARI VE SOSYAL DONATILARIYLA EŞSİZ PROJE

Zeray Dilasa Orman, geniş peyzaj alanlarıyla açık havada da sakin ve seçkin bir atmosfer sunuyor. Doğanın yanı başında 3 farklı noktadaki yüzme havuzlarının yanı sıra yürüyüş yolları, parkları, dinlenme alanları, süs havuzları, tenis kortu ve basketbol sahası, fitness salonu, açık ve kapalı çocuk oyun parkları ile her yaştan insanın ihtiyaçlarına ayrı ayrı cevap veriyor.  Projenin merkezi boyunca konumlandırılan süs havuzları ile aile yaşamını merkezine alan Zeray Dilasa Orman sakinlerine suyun sağladığı dinginlik ve huzur hissine, tabiatın eşsiz ambiyansı eşlik ediyor.

CAZİBE MERKEZLERİYLE ÇEVRİLİ DEĞERLİ LOKASYON

Doğayla baş başa kalmak isteyen yerli ve yabacı birçok kişinin uğrak noktası Yuvacık Barajı’na 5 dakika mesafede yer alan ulusal üstü proje Dilasa Orman, İstanbul ve Ankara’nın kolay ulaşım rotasında bulunan ve çarpıcı doğaya sahip Sapanca Gölü’ne 20 dakika, Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya’ya 15 dakika, kış tatili denilince ilk akla gelen merkezlerden olan Kartepe’ye 25 dakika mesafede bulunuyor.

ULUSAL ÜSTÜ PROJE ZERAY DİLASA ORMAN

Doğanın huzuruna ve mimarinin konforuna Zeray kalitesiyle dokunmak isteyenleri bekliyoruz diyen Zeray İnşaat Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Aytül Ayhan Dilasa Orman projesiyle ilgili “Zeray olarak proje geliştirdiğimiz bölgelerdeki beklenti ve ihtiyaçları derinlemesine analiz ederek, fark oluşturacak projelere imza atmaya devam ediyoruz. Dilasa Orman projemizde farklılaşma stratejimizi oluştururken yatay mimari konsept ve aile yaşamına uygun ürün karmasıyla birlikte tabiatı kucaklayan, doğaya dokunan bir yaşam tasarlamak istedik. Muhteşem bir doğal ormanın adeta kalbinde konumlanan projemiz, sosyalleşmeyi arttıran yatay mimarinin yanı sıra zengin sosyal donatılarıyla da beğeni toplayıp, Kocaeli’nin yanı sıra tüm Türkiye ve yurt dışından da büyük ilgi görüyor. Dilasa Orman nefes alan ve aldıran yaşam alanlarına ve zengin sosyal imkanlara sahip ulusal üstü bir proje olarak fark yaratıyor. Zeray Dilasa Orman projemizin her detayını titizlikle inşa ederken ilhamını doğal yaşamdan, kusursuzluğunu tabiattan alan, doğanın tüm renklerini içinde barındıran bir yaşam hayalini gerçek kılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zeray Dilasa Orman’da doğal yaşam ve mimari zarafetin bir araya gelişinin muhteşemliğine şahitlik edeceğiz.” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim