• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:09Güneş 05:50Öğle 13:06İkindi 16:58Akşam 20:12Yatsı 21:46
    • 15°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 10276.88 0.67
  • Altın: 2390.367 0.00
  • Dolar: 32.335 0.00
  • Euro: 34.7427 0.00

Yılmaz, Kocaeli'de başkanlarla bir araya geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz bugün il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Yılmaz, “Bizde bir seçim biter ondan sonra ki seçimin periyodu başlar.
Yılmaz, Kocaeli'de başkanlarla bir araya geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz bugün Kocaeli’ye gelerek basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Saaddettin Hülagü, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Veysel Tipioğlu,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe kadın kolları üyeleri, teşkilat mensupları katılım sağladı.

“YEREL SEÇİMLERDE 13- 0 YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

İlk olarak konuşan Şahin Talus: “Kocaeli’de Uyum içerinde çalışıyoruz. Özellikle 28 Mayıs gecesi bizde Kocaeli yerel seçim startını verdik ve ona göre çalışmalarımızı yapıyoruz. Sahadayız ve tüm önceliğimiz Cumhur ittifakı olarak yerel seçimlerde13- 0 yapmaya çalışıyoruz" dedi.

“DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI YAPACAĞIZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise konuşmasında, “Bu toplantının ardından ilçe başkanlarımızla değerlendirme toplantıları yapacağız. Bu toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

“KOCAELİ DAVAMIZIN SARSILMAZ BİR BEKÇİSİ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı konuşmada, “Kocaeli’de bir dizi çalışmalar yapacağız. Dün İstanbul’da geniş bir çalışma yaptık. AK Parti siyasetine büyük destekler vermiş Kocaeli’mizde olmaktan mutluluk duyuyorum. Kocaeli’miz AK parti davasında hiç mahcup etmemiş ve davamızın sarsılmaz bir bekçisi olarak kendisini hissettirmiştir.

“MUHALEFET SEÇİM STARTI VERDİK DİYOR BİZDE GÜNAYDIN DİYORUZ”

Kocaeli’mizde ki yerel yönetimlerimizi takdir ediyorum. Gerek büyükşehrimizin gerekse ilçe belediyelerimizin faaliyetlerini zaten yakından takip ediyoruz. 2024 sürecinde yanında olduklarımızı belirtmek amacıyla geldik. 2024 seçim startı vermişiz ve bunun için çalışıyormuşuz gibi gözükürse bugün Kocaeli’de olmamızın sebebi yanlış anlaşılır. 2019 seçiminin bitmesinin ardından 1 Nisan akşamı başladık çalışmaya. Bizde bir seçim biter ondan sonra ki seçimin periyodu başlar. 2024 seçimlerine de bugün değil budan 4 buçuk yıl önce başladık. Muhalefet biz 2024 seçim startı verdik diyor bizde günaydın diyoruz. Onlarla bizim aramızda ki bir fark da diyoruz.

“İDEOLOJİ SİYASETİ YAPMAYIZ”

Bizi siyasi muhaliflerimizde ayıran en önemli özelliklerden bir tanesi siyaseti hizmet siyaseti olarak yaparız. İdeoloji siyaseti olarak yapmayız. Hizmet yapmadığımız zaman ayaklarımızın yerden kesildiğini, karşımızda ki insanın bizden istediği ihtiyacı karşılayamamış bize dert olur. İkincisi ise biz hizmeti Allah’ın rızası için yaparız. Sonrasında kulun duası bunun beraberinde gelir diye düşünüyoruz. Bizim onlardan bir farkımızda budur.

“ONLAR SİYASETİ MAKAMLARIN SAHİBİ OLMAK İÇİN YAPIYORLAR”

Onlar siyaseti makamların sahibi olmak için yapıyorlar. Makam kavgaları hala devam ediyor. Milletimizin bize uygun gördüğü her şeyi biz büyük bir tevekkülle kabul eden bir siyasi mensupla devam ediyoruz. 14 Mayıs seçimleri sürecinde Kocaeli’nin çok katkıları oldu. Kocaeli’mizin çok başarılı, siyasetimize çok katkı sağlayan bir dinamizmi oldu. Ben katkı sağlayan ve destek veren herkesi tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim