• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 12°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8770.44 0.60
  • Altın: 2238.232 -0.27
  • Dolar: 32.3371 0.08
  • Euro: 35.1083 -0.26

Yaz Neşesi’nde son durak Darıca oldu

Büyükşehir’in yaz etkinliklerinde son adres Darıca oldu. Vatandaşlar, Darıca Millet Bahçesi’nde 4 süren yerel müzisyenler konserinde büyük bir coşku yaşadı
Yaz Neşesi’nde son durak Darıca oldu

Kültür ve sanat şehri Kocaeli’de ‘Yaz Neşesi’ etkinlikleri hız kesmiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 ilçede organize edilen ve yaz ayları boyunca devam edecek etkinliklerin son adresi Darıca oldu. Darıca Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikte bölgenin yerel müzisyenleri Darıcalı vatandaşlara neşeli anlar yaşattı. Her yaştan ve zevkten insana hitap edecek etkinlikler düzenleyerek yaz aylarına damga vuran Büyükşehir, bu bağlamda Darıcalılara müzik ziyafeti sunarken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, etkinlik alanına gelerek vatandaşların ‘Yaz Neşesine’ ortak oldu.

yaz-nesesinde-son-durak-darica-(5).jpg

DARICALILAR KURTLARINI DÖKTÜ

Darıca Millet Bahçesi’nde gerçekleşen etkinlikte Darıcalılar gönüllerince eğlendi. Büyükşehir’in “Kültür, sanat, eğlence, hayatın içinde sen de gel” sloganıyla düzenlediği etkinlikte sahne alan yerel müzisyenler, vatandaşlara unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı. Şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Darıcalı vatandaşlar, hareketli şarkılar eşliğinde oynayarak kurtlarını döktü. Gönüllerince eğlenmenin tadını çıkaran Darıcalılar, böylesine güzel bir etkinliği kendileri ile buluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

yaz-nesesinde-son-durak-darica-(7).jpg

“İYİ Kİ VARSIN EREN FİLMİ’ İZLENDİ

Yaklaşık 4 saat süren yerel müzisyenler konserinin ardından Darıcalılar, Trabzon Maçka’da 11 Ağustos 2017'de, teröristlerle kahraman Mehmetçik'in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in öyküsünü anlatan ‘Kesişme; İyi ki varsın Eren’ filmini izledi.

ÇAKMAK: “HEPİMİZİN AİLESİNDE NİCE EREN’LER VAR”

Film öncesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın selam ve saygılarını Darıcalı vatandaşlara ileten Başkan Vekili Çakmak, “Büyükşehir olarak sizlere renk ve mutluluk katmak için birçok etkinlik düzenledik. ‘İyi ki varsın Eren’ filmini beraber izleyeceğiz. Eren bizim evladımız. Karadeniz’den çıkan kahraman bir delikanlı. Eminim hepimizin ailesinde nice Eren’ler var. Yeri ve zamanı geldiğinde memleketine hizmetten geri durmayan ve memlekete kastedenlere karşı askerinin yanında göğsünü siper eden Eren gibi kahramanlarımıza ve şehitlerimize Cenab-ı Allah rahmetiyle muamele eylesin. Aramızdaki birliği, beraberliği, vatan, bayrak ve ezan sevgisini daim kılsın” şeklinde duygularını paylaştı.

yaz-nesesinde-son-durak-darica-(8).jpg

FİLMİ VATANDAŞLAR İLE BİRLİKTE İZLEDİLER

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise “Böylesi etkinlikleri sizlerle buluşturmak bizlerin en büyük gayreti ve çabası. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ile birlikte bu şehre hizmet etmekten büyük bir mutluluk ve keyif duyuyoruz” dedi. Çakmak ve Bıyık, konuşmalarının ardından vatandaşlar ile birlikte ’İyi ki varsın Eren’ filmini izledi.

yaz-nesesinde-son-durak-darica-(6).jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim