• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 13°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.80
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

Yatak Sektörü’nün 2014’deki İlk Buluşması ‘Sleep Well Expo’ Başlıyor

Yatak sektörünün buluşma noktası, yabancı katılımcı ve ziyaretçilerin de yoğun olarak ilgi gösterdiği ‘Sleepwell Expo’ 17 Nisan Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de sektöre kapılarını açıyor.
Yatak Sektörü’nün 2014’deki İlk Buluşması ‘Sleep Well Expo’ Başlıyor

- Yatak sektörünün buluşma noktası, yabancı katılımcı ve ziyaretçilerin de yoğun olarak ilgi gösterdiği ‘Sleepwell Expo’ 17 Nisan Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de sektöre kapılarını açıyor.

Türkiye son yıllarda hızlı bir değişim yaşıyor. Bu bağlamda sağlık ve turizm alanlarında önemli adımlar atılıyor. Birçok yeni hastane ve otel projesi hızla ilerliyor. Bu kuruluşların en önemli ihtiyaç kalemlerinden biri olan yatak üretiminin hız kazanması sebebiyle sektörde üretim de hızlandı. Yatak üreticilerinin ihtiyacı olan yan sanayi ve makineler ile bitmiş yatak ürünleri bu yıl ilki düzenlenecek Sleepwell Expo Fuarı’nda sergilenecek. Fuarı, Türkiye’nin dört bir yanından otel, hastane, öğretmenevi, askeri birlikler gibi toplu yatak ihtiyacı olan kurum ve kuruluşların yanı sıra yurt dışından satın alma yetkililerinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Yatak ve Teknolojileri sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması olmayı hedefleyen Sleepwell Expo Fuarı, 17 - 20 Nisan 2014 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor. Yatak ve uyku ürünlerinde 2014 trendlerinin sergileneceği fuar, alım grupları ve katılımcı firma zenginliği ile tüm dünyanın ilgisini çekiyor.

YENİ İŞ BAĞLANTILARI İÇİN BULUNMAZ FIRSAT

Geleceğin yatak ana ve yan sanayilerinin sergileneceği Sleepwell Expo Fuarı, katılımcılarına yeni iş bağlantıları oluşturmaya ve ihracat avantajları sağlamaya devam ediyor. İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan Sleepwell Expo Fuarı, 100’e yakın seçkin markayı ağırlamaya hazırlanıyor. Yatak ve yatak ürünlerinde, tasarım, renk, detay ve ergonomi adına yeni tasarımlar sunacak olan Sleepwell Expo, katılımcıların verimliliğini en üst düzeye taşıyacak ve yatak endüstrisine yönelik tüm beklentileri karşılayacak. Sektörün lider üreticileri, yeni Ar-Ge çalışmalarını yerli ve yabancı alıcılarıyla buluşturacak. Ziyaretçiler, 17 - 20 Nisan 2014 tarihlerinde, 10:00 - 18:00 saatleri arasında fuarı ziyaret edebilecek.

DÜNYANIN GÖZÜ BU FUARDA OLACAK

Türkiye’de yatak endüstrisine ait ilk spesifik fuar olma özelliği taşıyan Sleepwell Expo, İhlas Fuarcılık tarafından düzenleniyor. Yatak endüstrisine yepyeni açılımlar sunmayı hedefleyen Sleepwell Expo Fuarı, organizasyonlarıyla sektörü canlandırmak ve yatak endüstrisi liderlerini İstanbul’da toplamak amacıyla, organizasyona ev sahipliği yapıyor.

Dünyanın dört bir yanından katılımcı ve ziyaretçinin gelmesi beklenen ve sektörde büyük yankı uyandıran Sleepwell Expo Fuarı’na Anadolu’dan da yoğun ilgi var. Fuarda, İstanbul’un yanı sıra Kayseri, Denizli, İnegöl, İzmir ve Ankara’dan katılımcı firmalar yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim