• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 10°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Vali Mutlu’dan Öğrencilerle “Selfie” Pozu

Bayrampaşa Belediyesi Geçlik Merkezi tarafından düzenlenen “Gençlerimizin Sorunlarına Çözüm Önerilerimiz ve Tecrübelerimiz” konulu panelde İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu öğrencilerle “Selfie” fotoğrafı çektirdi.
Vali Mutlu’dan Öğrencilerle “Selfie” Pozu

- Bayrampaşa Belediyesi Geçlik Merkezi tarafından düzenlenen “Gençlerimizin Sorunlarına Çözüm Önerilerimiz ve Tecrübelerimiz” konulu panelde İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu öğrencilerle “Selfie” fotoğrafı çektirdi.

Bayrampaşa Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nda düzenlenen panele İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner’ın yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Aydıner, “Baygem gençliğimizin geleceğidir. Mehmet Akif Ersoy’un yetiştirmiş olduğu gençlik, hedeflediği gençler sizlersiniz. Sizler artık yarın birer belediye başkanı, birer milletvekili hatta birer başbakan olacaksınız. Geleceğimizi sizlere teslim edebilmemiz içinde mutlaka Mehmet Akif’in Safahat’ında ifade ettiği gibi bir gençlik inşallah beraber yetiştireceğiz. Buna da son derece ihtiyacımız var” diye konuştu.

Gençlerle bir araya gelen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise, “Bizim gönlümüzdeki gençler, kendilerini hep yukarı hazırlayan gençlerdir. Zirvelere hazırlanan gençlerdir. Ama bu zirveler asla makam zirveleri asla maddi servet zirveleri asla nefis zirveleri değildir. Merhamet zirveleridir. Paylaşma zirveleridir. Bu güzel duyguların, ahlakı zirveye taşıyacak bir mükemmelliktir” şeklinde konuştu.

Gezi Parkı eylemleri sırasında gençlerle buluştuğunun sorulması üzerine Vali Mutlu, “Gençlerle yaptığımız sohbetlerde onlara mevcut olayların iç yüzünü ne olduğunu, park, yeşil, çevre bu konulardaki duyarlıklar, hassasiyetleri çok detaylı bir şekilde konuştuk. Ortaya şöyle bir şey çıktı. Konuştuk. Onlar eleştirilerini ortaya koydular. Yanlış gördükleri konuları bize aktardılar. Biz onlara izah ettik. Ama konuştuk. Bu onlar ve bizim için önemliydi. Davet ettim ben. Gelmeyebilirlerdi. Ama kızdıkları halde geldiler. Ben o dönemde çok kızılan bir valiydim. Halen bana çok kızanlar var. Onları da biliyorum. Kızdıkları için pek çok soru sordular. Bana kızmış olanların benim yanıma gelmesi benim iç çok değerliydi. Ben uzaktan kızılması yerine yan yana gelip kızgınlıkların konuşulmasından yanayım” dedi.

Bir soru üzerine dershanelerin kapatılmasını da değerlendiren Vali Mutlu şöyle konuştu:

“Biz üniversiteye dershanede hazırlanarak girmedik. Hayatım boyunca dershanelere verilen paralardan dolayı ailelere büyük bir üzüntü içerisinde baktım. Gerçekten yavrularının geleceği için dershaneye gitmesi için paralandı bizim insanlarımız. Elinde avucunda hiçbir şey olmayan aileler şu veya bu dershanelerde çocuklarını okutmak için gayret sarf ettiler. Bu ailelere ciddi bir yıkım getirmiştir. Ben bunu açık açık her yerde söylerim.”

Konferansın ardından Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya katılımından dolayı plaket hediye etti. Vali Mutlu öğrencilerin “Selfie” isteğini kırmayarak öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim