• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 17°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9475.01 -0.52
  • Altın: 2496.579 0.50
  • Dolar: 32.5995 0.14
  • Euro: 34.7967 0.09

Ünlü, “İzmit sokaklarında fötr şapka ile dolaştı”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık olağan basın açıklamasında “CHP Genel Başkan Yardımcısı İzmit sokaklarında sanki Şanzelize Bulvarı’nda gezer gibi kafasında fötr şapka ile dolaştı” dedi.
Ünlü, “İzmit sokaklarında fötr şapka ile dolaştı”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, partisinin il başkanlık binasından gerçekleştirdiği haftalık olağan basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “ Son günlerde tuhaf gelişmeler yaşanıyor. Birileri bozgunda fetih rüyası görüyorlar. Bunların vicdanları buz tutuyor. Baykuşlar gibi aydınlıktan ürküyorlar. Çırpındıkça batıyorlar ve batmaya devam edecekler.  MHP’yi suçlu göstermek amacıyla attıkları nifak tohumunun fide vermesin bekliyorlar. Bunu başaramayacaklar. Biz bunların alayına yeteriz. Topunun tezgahını bozarız. MHP tuzak ve tertipleri bilir. MHP’yi yargılamaya cüret etmek komplodur. Sırtımızda kurban kestirmeyiz” dedi.

“İFTİRA KAMPANYASI TESADÜF DEĞİL”

Ünlü açıklamalarının devamında, “Serok Ahmet’in partisinin iftira kampanyaları tesadüfi değildir. Serok Ahmet boşuna uğraşmasın, sinsilikleri temel tutmaz. Karar gazetesinin yazarları kazdıkları kuyuya çoktan düşmüşlerdir. MHP’nin sokakta işi yoktur. Demokratik adaba uygun eleştirilere tahammülsüz değiliz. Ülkücüler Hak yolundan sapmaz. Hiç kimse sabrımızı yanlışa yormamalıdır. Serok Ahmet ve onun gibilerin dış güçlere umut bağlaması bataklığın dibidir. Eleştirilerin meşru, ahlaki ve hukuki olması şarttır” şeklinde konuştu.

İLK KISMI BASINA AÇIK

İstişare toplantısı hakkında da bilgiler veren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “22 Ocak’ta Antikkapı’da daraltılmış istişare toplantısı yapacağız. Şubat ayı programımız belirlenecek. 2021’in çalışma programı gözden geçirilecek. Toplantıda ayrıca il kadın ve ilçe kadın kolları başkanlarının atamaları gerçekleştirilecek. Toplantının ilk kısmı basına açık olacak sonra basına kapalı olarak devam edeceğiz” dedi.

“HALKTAN KOPUKLAR”

Basın açıklamasının sonunda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e çöp soruşturması açılması iddiası hakkında geçtiğimiz hafta ilimize gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak’ın ziyaretini değerlendiren Ünlü, “ CHP Genel Başkan Yardımcısı geçtiğimiz günlerde kentimize geldi. Kendisi İzmit Sokaklarında sanki Şanzelize Bulvarı’nda gezer gibi kafasında fötr şapka ile dolaştı. Böyle bir fotoğraf CHP’nin halktan kopukluğunun göstergesidir.

 

“İZMİTLİ MEMNUN DEĞİL”

Fatma Hanım ve CHP şova dayalı bir siyaset yapmayı kafaya takmışlar. Kendilerini mağdur göstermek adına soruşturma açıldı dediler. Bu bir spekülasyondur. İzmit artık bunlardan bıktı. Hala şova dayalı bir anlayış içerisindeler. Bu ziyaretler seçimde sizleri hiçbir yere götürmeyecektir. Boşuna uğraşıyorsunuz. Ne yaparsanız yapın İzmitli bundan memnun değil. Biz MHP olarak yapılanların takipçisi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim