• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:00Güneş 05:44Öğle 13:06İkindi 16:59Akşam 20:17Yatsı 21:53
    • 16°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 10332.58 0.62
  • Altın: 2453.016 0.96
  • Dolar: 32.2206 -0.08
  • Euro: 34.7527 -0.12

Ünlü: Bunlar aydın değil asalak

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, gerçekleştirdiği basın toplantısında Boğaziçi Üniversitesi’nde devam etmekte olan olaylara değindi. Ünlü, “Bunlar aydın değil asalaktır” dedi.
Ünlü: Bunlar aydın değil asalak

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, partisinin il başkanlık binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Ünlü, haftalık olağan basın toplantısında yerel ve ulusal gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü sözlerine, Boğaziçi Üniversite’sinde yaşanan olaylara değinerek başladı. 

OYUNLARA DESTEK VERDİLER
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü değerlendirmelerinde şu ifadeleri kullandı, “Türkiye’nin boğazını sıkmak isteyen provakatörler boğaziçine tutunmak istiyor. 28 gündür gündemde yer alan Boğaziçi Üniveristesi’nde gelişen olaylar masum öğrencilerin itirazı değildir. Kapıya anarşist gruplar sıralandı. Mesele öğrenci ya da rektör meselesi değil. Yandaş guruplar Boğaziçi Üniversitesi’nde oynanan oyunlara destek vermektedirler. 
KABE OLAYLARINI LANETLEDİ
Bilime sırt dönenler karanlığa ve kargaşaya destek verirler. Bunlar aydın değil asalaktır. Kabenin resmi üstüne paçavra asmaları bunları rahatsız etmemiştir. Kabeye hakeret edenleri lanetliyoruz. 30 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan genelde 2021 yılı Yunus Emre yılıdır. Emeği geçen herkese MHP olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi

ÜYELERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ
Ünlü, teşkilat çalışmaları için verdiği bilgide şu ifadeleri kullandı, “MHP Teşkilatları, pandemi müsadede ederse 15 Şubat tarihi ile MHP’ye emeği geçenler ile buluşma toplantısı yapacaktır. 12 ilçede 15 Şubat’ta başlayıp 3 Mart’ta bitecek programlar yapılacak. Üyelerimize, sizi önemsiyoruz diyeceğiz. Yine MHP Teşkilatları, 15 Şubat’ta 12 ilçede mahallede başkanları ile toplantı yapacak. Yine Mart ayında, bütün üyelerime teşekkür belgesi verilecek. 9 Şubat’tan itibaren Derince’de başlayacak olan, MHP’nin 52’inci yıl dönümüne özel bütün teşkilatlarda programlar yapılacak.

KENDİNİ DÖVRDÜRDÜ
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın evinin önünde 5 kişiden dayak yemesi hakkında MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca’nın yaptığı paylaşım ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ünlü, “İlçe başkanımızın kendi şahis duygularını belirtti. Açıklaması teşkilatı bağlamaz. O ismini söylediğini vatdnadaş, kendi kendini dövdürüp kameraya çektirmiştir. Konu yargıdadır. İleride herkes neler olup bittiğini görecek” dedi. 

SÜRECİ TAKİP EDECEĞİZ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyyip Erdoğan’ın, Kabine Kurulu Toplantısı’nı ardından yaptığı açıklamada ‘Yeni Anayasa’, ‘İttifak ortağımızla görüşeceğiz’ ifadelerinden sonra gözler MHP kanadına çevrildi. Konu ile ilgili ilk değerlendirmeleri yapan Ünlü, “Cumhur İttifakı değerler topluluğudur. Bir şey yapılacaksa değerlendirme toplantısı yapılması normaldir. Süreci takip edeceğiz” dedi.

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim