• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:14Güneş 05:54Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:09Yatsı 21:41
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 10170.26 1.24
  • Altın: 2412.296 -0.62
  • Dolar: 32.3677 -0.44
  • Euro: 34.7308 -0.31

Uluslararası organizasyonda Gebze imzası

Dünyada yaklaşık 150 milyon kişinin izleyeceği dev görsel şovun altına Gebze imzası atılacak.
Uluslararası organizasyonda Gebze imzası

İstanbul’da düzenlenen Kıck Boks müsabakasını Gebze’nin yetiştirdiği Milli Dövüşçü Adem Durmuş organize ediyor. Gebzeli dövüşçü başarılı sporcu Adem Bozkurt’ta bu müsabakada mücadele edecek dünya devlerinin içinde yer alıyor.

28 Şubat İstanbul Sinan Erdem Arena’da Kanaltürk ekranından 4 saat canlı yayınlanacak olan Kıck Boks karşılaşmalarını çeşitli ülkelere de  aktarılacak yayınla, Türkiye’de 10 milyon dünyada 150 milyon kişi izleyecek. Bu büyük organizasyonun Genel Koordinatörlüğünü  Gebze’nin Kıck Boks alanında yetiştirdiği dünyaca ünlü, büyük  başarılara imza atmış sporcusu  ve iş adamı Adem Durmuş  üsleniyor. Bölgemizi ve ülkemizi bu tür organizasyonlarda daha önce başarı ile temsil etmiş milli sporcu artık bu alandaki organizasyon boşluklarını doldurmak için emek harcayacak. Dünyada büyük ilgi gören bu sporu da Gebze gençliği ile tanıştırıp onlara bu konuda destek olacak. Durmuş, çağımızın gençleri hedef alan bir çok kötü alışkanlığından kurtarıcı olarak gördüğü sporu yaygınlaştırma hedefinde olduğunu belirterek, “ Ben ülkem için bugüne kadar sporcu olarak elimden gelenin en iyisini yaparak milli başarılar kazandırdım. Bugünden sonrada bizlerin yerini alacak bu başarıları devam ettirecek sporcular için ve sporun gelişmesi adına bir tuğla koymak hedefindeyim. Kıck Boks’u Türkiye’ye tanıtmak  gençlerimizin kötü alışkanlıklardan koruyup spor salonlarına çekmek, organizasyonlara destek vermek için çalışacağım. Ülkemize sporcu kazandırmak onların önünü açmak hepimizin üzerimize düşen bir görev bu anlamda Gebze’deki sorumluluk sahibi her kesimden büyüklerimizi ve arkadaşları da gençler adına bu tür organizasyonlara destek vermeye çağırıyorum. Ciddi bir kitlesi olan Kıck Boks’ un bu büyük organizasyonlarının ilerde adresi neden Gebze olmasın ki? Örneğin hayal ediyorum Gebze Eskihisar Kalesinde böyle bir organizasyon düzenleyerek Türkiye ve dünyada büyük bir ilgi bölgeniz adına uyandırabiliriz” ifadelerini kullandı. 

Dünya devleri içinde bir Gebzeli

28 Şubatta düzenlenecek olan organizasyonda Kıck Boks’un dünyaca ünlü sporcuları Zabit Samedov , Enrko Kehl, Jafer Ahmedi gibi  Mert Akın, Bahadır Sarı gibi Türkiye’nin yetiştirdiği başarılı sporcular performans sergileyecekler. Gebzeli dövüşçü başarılı sporcu Adem Bozkurt’ta bu müsabakada mücadele edecek dünya devlerinin içinde yer alıyor. Geceye Don Dragon Wilson ve dünyaca ünlü bir çok isim onur konuğu olarak katılacak. Genel Koordinatörlük görevini Adem Durmuş’un yaptığı organizasyonda, Sami Akın, İbrahim Dağdeviren , Hüseyin Kerkez’de organizatörlük görevini üstleniyorlar.  Ali Ağaoğlu, Ergun Gürsoy, Ali Koç, İnanç Kıraç gibi isimlerin desteklediği organizasyonda Durmuş  firması DEKORDEM Yapı ile sporun gelişmesi için maddi destekte sağlıyor. DEKORDEM Yapının yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor A.Ş, Türkiye Kıck Boks Federasyonu, Trabzon Kültür Derneği’ de organizasyona destek veren kurumlar arasında.  

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim