• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:40Güneş 06:13Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:54Yatsı 21:20
    • 15°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 22°C Rize
  • BIST: 9524.59 -0.06
  • Altın: 2489.257 0.71
  • Dolar: 32.5104 0.25
  • Euro: 34.7089 0.05

Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları Start Alıyor

Spor, müzik ve eğlenceyi bir araya getiren Türkiye’nin en büyük gençlik spor festivali Koç Fest, Koç Holding tarafından ilk kez 2006 yılında gerçekleştirildi. Koç Fest kapsamında, 9 yılda 32 şehir gezildi, 79 festival ve yüzlerce etkinlik düzenlendi.Ancak
Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları Start Alıyor

- Spor, müzik ve eğlenceyi bir araya getiren Türkiye’nin en büyük gençlik spor festivali Koç Fest, Koç Holding tarafından ilk kez 2006 yılında gerçekleştirildi. Koç Fest kapsamında, 9 yılda 32 şehir gezildi, 79 festival ve yüzlerce etkinlik düzenlendi.Ancak bu sene daha farklı olacak. Busene on ilde on üniversiteyi kapsayan Koç Fest etkinlikleri bu zaman kadar yapılanların en iyisi olmayı hedefliyor.

SPOR OLMAZSA OLMAZI:

Sporun toplum hayatının kalitesini arttırdığına ve gençlerin gelişimine katkı sağladığına inanan Koç Holding, 2009 yılında “Türkiye Üniversite Spor Oyunları”nın ana sponsoru olarak tüm üniversite sporlarını Koç Fest’e dahil etti. Böylece üniversiteler arası düzenlenen en prestijli spor etkinliği, “Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları” adını alarak festivalin vazgeçilmez bir parçası haline geldi. 2009 yılından bu yana her yıl 40 branş 20.000’i aşkın sporcu Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları'nda yer aldı. Sporun evrensel değerleri olan birlik ve beraberlik duygusu, tüm üniversitelilerin katılımıyla Koç Fest’i diğer festivallerden ayrı bir yere taşıdı. Her yıl müsabakalarda başarılı olan sporcu ve takımların bir kısmı, Koç Holding desteğiyle uluslararası organizasyonlarda Türkiye’yi temsil etti ve etmeye devam ediyor.

DOYA DOYA EĞLENCE

Koç Fest, gençliğin enerjisini ve özgür ruhunu en iyi yansıtan rock müziğin sevilen sanatçı ve gruplarını üniversitelilerle buluşturdu. Bugüne kadar; Manga, Hayko Cepkin, Şebnem Ferah, Mor ve Ötesi, Aslı, Emre Aydın, Gripin, Model gibi dev isimler Koç Fest sahnesinde yer aldı. Koç Fest önümüzdeki yıllarda da en beğenilen rock müzik grup ve sanatçıları ile konserlerine devam edecek.

Her yıl en eğlenceli ve yepyeni etkinlikler Koç Fest ile kampüslere taşındı. Gündüz etkinlikleri kapsamında, Koç Holding topluluk şirketleri desteği ile gerçekleştirilen oyunlara katılan üniversiteliler unutulmaz anlar yaşadı. 2011 yılında Türkiye’de ilk defa sosyal medya kullanılarak gerçekleştirilen RFID teknolojisi ile Koç Fest katılımcılarının, yaşanan güzel anları anında sevdikleri ile paylaşabilmesi mümkün oldu. Koç Fest ile spor, müzik ve eğlence coşkusu kampüslerde yaşanmaya devam edecek, gençlerden aldığı enerjiyle şampiyonların festivali olmayı sürdürecek. Koç Fest, önümüzdeki günlerde yine kampüslerde öğrencilerle buluşacak.

2014’te Koç Fest’in ziyaret edeceği üniversiteler ise şu şekilde:

21 Nisan Ege Üniversitesi (İzmir)

24 Nisan Mersin Üniversitesi (Mersin)

28 Nisan Sütçü İmam Üniversitesi (Kahramanmaraş)

30 Nisan İnönü Üniversitesi (Malatya)

2 Mayıs Gaziosmapa Üniversitesi (Tokat)

5 Mayıs Bülent Ecevit Üniversitesi (Zonguldak)

7 Mayıs Naık Kemal Üniversitesi (Tekirdağ)

9 Mayıs Dumlupınar Üniversitesi (Kütahya)

12 Mayıs Selçuk Üniversitesi (Konya)

14-15 Mayıs Erciyes Üniversitesi (Kayseri)

Kayseri’deki büyük finaller Mor ve Ötesi’nin katılımı ile son bulacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim