• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 10°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 13°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Turkcell Global Bilgi'den Kırıkkale'ye Büyük Yatırım

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Turkcell Global Bilgi’nin 2 milyon TL’lik yatırımla hizmete girdiği ve 200 kişiye istihdam sağladığı Kırıkkale’deki çağrı merkezinin açılışını gerçekleştirdi.
Turkcell Global Bilgi'den Kırıkkale'ye Büyük Yatırım

- Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Turkcell Global Bilgi’nin 2 milyon TL’lik yatırımla hizmete girdiği ve 200 kişiye istihdam sağladığı Kırıkkale’deki çağrı merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Turkcell Global Bilgi, 2014’deki ilk yatırımını Kırıkkale’de hizmete aldığı çağrı merkeziyle yaparak, yurtiçindeki toplam lokasyon sayısını 17’ye çıkardı. Turkcell Global Bilgi’nin 2 milyon TL’lik yatırımla hizmete soktuğu ve 200 kişiye istihdam sağladığı Kırıkkale’deki çağrı merkezinden, Turkcell bireysel müşterilerine ve Halkbank bireysel müşterilerine hizmet veriliyor. Bir süredir faaliyette olan yeni çağrı merkezinin resmi açılışı ise Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milli Savunma Komisyon Başkanı AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Vali Vekili Rıfat Ata, Kırıkkale eski Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu, Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan ve Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli’nin katılımıyla gerçekleşti.

Başbakan Yardımcısı Atalay açılışta bir konuşma yaparak, “Bugün çok hayırlı bir açılışı gerçekleştirmek için bir araya geldik. Yüzlerce gencimiz bu çağrı merkezi sayesinde iş sahibi olarak hayata karşı daha güçlü duracaklar. Bir Kırıkkaleli olarak bu yatırımdan dolayı siz değerli hemşehrilerim kadar ben de heyecanlıyım” dedi.

Tüm dünyada hızla gelişen çağrı merkezi sektörünün ülkemizde de bu gelişim hızını yakalaması için konuyla ilgili eğitimin önemine de vurgu yapan Atalay, “Kırıkkale Üniversitesi’nde çağrı merkezi bölümü açılması için bir takım girişimlerimiz mevcut. Böyle bir bölümün açılması için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Özel ve kamu sektörünün ortak girişimleriyle hayat bulan bu yatırım için Turkcell Global Bilgi, Halkbank ve Teleses yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu

Yerel yönetimin, halkın ve basının yoğun ilgisiyle açılan çağrı merkezinin açılış töreninde konuşan Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan ise, “insana yatırım” vizyonu doğrultusunda bugüne kadar ülkenin dört bir tarafında gerçekleştirdikleri çağrı merkezi yatırımlarıyla binlerce gence istihdam sağladıklarının altını çizdi.

İnsanların ve kurumların hayatında teknolojiyle ve sundukları hizmetle fark oluşturduklarını belirten Bahadır Pekkan, “Halkbank ile birlikte Turkcell bireysel müşterilerimize de yine bu çağrı merkezimizden hizmet vereceğiz. Turkcell Global Bilgi olarak bugün yurt içinde 17, yurt dışında ise 5 olmak üzere toplam 22 çağrı merkezimizle müşterilerimize en iyi hizmeti sunma çabasındayız. Anadolu yatırımları konusunda sektöre cesaret veren şirketimiz, bugüne kadar ülkemizin dört bir tarafına çağrı merkezleri açarak çok önemli istihdam alanları sağladı, halen de sağlamaya devam ediyor. Şimdi de Kırıkkale’de önemli bir yatırıma imza atmaktan, Kırıkkaleli hemşehrilerimizin hayatına katkı sağlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Yeni çağrı merkezimizin Kırıkkale halkına ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim