• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:29Güneş 06:04Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:00Yatsı 21:29
    • 24°C Kocaeli
    • 22°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 26°C Rize
  • BIST: 9709.19 0.67
  • Altın: 2430.366 0.04
  • Dolar: 32.529 0.08
  • Euro: 34.865 0.09

Trabzonspor İstim Üstündü

Deplasmanda Kayseri Erciyesspor'a konuk olacak olan Trabzonspor istim üstünde. Bordo-mavililer Avrupa yolunda önemli bir viraja girerken, takımın teknik sorumlusu Hami Mandıralı'dan oyuncularına uyarı geldi.
Trabzonspor İstim Üstündü

- Deplasmanda Kayseri Erciyesspor'a konuk olacak olan Trabzonspor istim üstünde. Bordo-mavililer Avrupa yolunda önemli bir viraja girerken, takımın teknik sorumlusu Hami Mandıralı'dan oyuncularına uyarı geldi.

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak moral bulmak istiyor. Erciyesspor maçını Avrupa yolunda önemli bir viraj olarak gören Karadeniz ekibi, sakat, cezalı ve kadro dışı kalan oyuncular nedeniyle kadroda rotasyon yapmakta zorlanıyor. Takımın teknik sorumlusu Hami Mandıralı, hafta içinde yapılan çalışmalarda takımı zorlu Kayseri Erciyesspor maçına hazırlarken, diğer taraftan ise Malouda, Zokora ve Colman sorunuyla da yakından ilgilendi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bu oyuncuların durumlarını masaya yatıran ve takımın düzenini bozmadan çözüm yolları arayan genç teknik adam stresli geçen haftada takımı sorunlardan uzak tutmaya çalıştı.

MANDIRALI, "DİKKATLİ OLMALIYIZ"

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, oyuncularıyla yaptığı toplantılarda Kayseri Erciyesspor müsabakasının zorlu geçeceğini anlattı. Erciyesspor'un ligdeki durumunun ortada olduğu ancak bunun kendilerini ilgilendirmediğini ifade eden genç teknik adam hedeflerine ulaşmaları için bu zorlu engeli aşmaları gerektiğini vurguluyor. Oyuncularına, "Her takımın bir birinden puan alabildiği bir lig yaşıyoruz" diyen Mandıralı, "Geçmiş maçlarda yaptığımız basit hatalar sonrası puan kayıpları yaşadık. O yüzden herkesin çok dikkatli olmasını istiyorum. Rakibimiz alt sıralardan kurtulmaya çalışıyor olabilir, bunlar futbolun içinde olan hadiseler. Bizim maçımıza çok iyi konsantre olacaklarını unutmayın. Biz rakibin kim olduğuna ve nerede olduğuna bakmadan mücadele edersek ve iyi konsantre olursak istediğimiz bir sonuç ile döneceğimizi düşünüyorum. Ye terki kendimizi gibi oynayalım" dediği öğrenildi.

ZORUNLU DEĞİŞİM

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, sakat, cezalı ve kadro dışı bırakılan oyuncular nedeniyle kadroda zorunlu değişime gidecek. Aykut Demir'in kart cezalı olması, son haftaların formda ismi Özer Hurmacı'nın sakat olması nedeniyle zorunlu değişime gidecek olan Hami Mandıralı, Özer'in yerine Yusuf Erdoğan'a şans vermesi bekleniyor. Savunmada ise Aykut Demir'in yerine ise Caner Osmanpaşa'ya hazır ol diyen genç teknik adam zorlu değişiklikler dışında Eskişehirspor maçı kadrosunda değişikliğe gitmesi beklenmiyor.

KAYSERİ ERCİYESSPOR İLE 6.RANDEVU

Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor ile 6. kez karşı karşıya gelecek iki takım arasında bugüne kadar yapılan 5 maçta bordo-mavilileri 3 galibiyeti bulunurken, rakibi Kayseri Erciyessqpor'u ise 1 galibiyeti bulunuyor. 1 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililer rakip filelere 7 gol gönderirken, kalesinde ise 3 gol gördü. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Avni Aker'de oynanan müsabakayı ise ev sahibi Trabzonspor 3-1 kazanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim