Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 22 ilde 198 iş yeri ile 6 ilde 25 konutu açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı. TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, satışa sunulan 22 ildeki 198 iş yeri ile 6 ildeki 25 konutun açık artırması 25 Nisan Perşembe günü saat 13.00'te, İdarenin Ankara Bilkent'teki merkez binası ve İstanbul hizmet binasında gerçekleştirilecek. Ayrıca "www.emlakyonetim.com.tr" sitesinden de teklif verilebilecek. Alıcılar Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Bartın, Bolu, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Kütahya, Malatya, Muş, Siirt, Tekirdağ, Tokat ve Yozgat'ta satışa sunulan iş yerlerine yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25, yüzde 50 peşinat ve 60, 120 ay vadeyle sahip olabilecek. Vatandaşlar, ayrıca Kocaeli Dilovası, Eskişehir Odunpazarı, İzmir Torbalı, Mardin ve Samsun'da da satışa sunulan konutları yüzde 25 peşin, 120 ay vade, Ankara'da (Kuzey Ankara Projesi) satışa sunulan villaları ise yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 peşinat ve 96,108, 120 ay vade seçenekleriyle satın alabilecek. Ayrıntılı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakyonetim.com.tr" internet adreslerinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşılabilecek.
- Başkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındıGebze Vergi Dairesi’nde Kariyer Büro-Sen Üyelerinden İş Bırakma EylemiGebze’nin Tanınmış İsmi Mehmet Aytar Hayatını KaybettiBüyükşehir, engellilik farkındalığa ışık tutuyorBaşkan Büyükakın: “Büyüklerimiz, şehrimizin hazineleridir”GEBZE’DE ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN SİNEMA ETKİNLİĞİ
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10995.6 0.71
- Altın: 5766.584 0.46
- Dolar: 42.5222 -0.09
- Euro: 49.5809 -0.22
Toki Dilovası'nda konut satışlarına başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 22 ilde 198 iş yeri ile 6 ilde 25 konutu açıkartırma yöntemiyle satışa sundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Gebze’nin Tanınmış İsmi Mehmet Aytar Hayatını KaybettiGebze’nin Tanınmış İsmi Mehmet Aytar Hayatını Kaybetti.
Evlilik Fuarı'nda gelinlik defilesi büyülediKocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen 3. Evlilik Fuarı’nda evlenecek çiftler için görücüye çıkan gelinlik ve bindallılar, sahnede nefes kesti.
Kocaeli Evlilik Fuarı 3. kez kapılarını açtıKocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen, evlilik hazırlığında olan gençlerin merakla beklediği Kocaeli Evlilik Fuarı 3. kez kapılarını açtı.
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!Gençler arasında hızla yayılan ve masumane gibi görünen mobil uygulamaların, sanal kumar bağımlılığı riskini beraberinde getirdiğini belirten Uzman Klinik Psikolog Sedef Koç Bal, “Bu oyunlar, beyinde dopamin salgısını artırarak ‘haz’ duygusunu tetikliyor.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim
































