• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 18°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 26°C Rize
  • BIST: 9753.94 0.38
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Teknosa'dan Herkesi İnternet Dünyasına Taşıyacak Yeni Bir Hizmet

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, tüketicileri yepyeni bir hizmet ile buluşturuyor. TeknoSA Web Paketleri ile kendi web sitesini ve e-ticaret platformunu oluşturmak isteyen girişimcilerin, avukat, eczacı gibi serbest meslek sahiplerinin
Teknosa'dan Herkesi İnternet Dünyasına Taşıyacak Yeni Bir Hizmet

- Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, tüketicileri yepyeni bir hizmet ile buluşturuyor. TeknoSA Web Paketleri ile kendi web sitesini ve e-ticaret platformunu oluşturmak isteyen girişimcilerin, avukat, eczacı gibi serbest meslek sahiplerinin ve işletmelerin/KOBİ’lerin hayatı çok kolaylaşacak.

Farklı ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirilmiş 10 ayrı Web Paketi, kapsamı itibarıyla sektörde bir ilk olma özelliğini taşıyor. Web sitesi ve e-ticaret platformu oluşturma, domain edinme, hosting hizmeti ve web sitesi kullanma eğitimi gibi konularda hazırlanan paketler, TeknoSA mağazaları ve teknosa.com üzerinden satılacak.

Yeni hizmet Web Paketleri hakkında bilgi veren TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman, “Türkiye’nin lider teknoloji perakende şirketi olarak müşteri odaklı hizmetlerimizi geliştirmeye büyük bir enerjiyle devam ediyoruz. Şimdi de önemli ihtiyaç olduğunu gördüğümüz bir alana yepyeni hizmetlerle giriyoruz. E-ticaret sitesi kurup online satış yapmak isteyen ve kendi web sitesini kuracak herkesin işini TeknoSA güvencesi ile sunduğumuz Web Paketleri ile kolaylaştıracağız” dedi.

Oyman, değerlendirmesinde, katma değerli hizmetlerin TeknoSA’nın büyüme stratejisinde de çok önemli bir yeri olduğuna dikkat çekti ve şunları söyledi: “2014 yılını, öncü olduğumuz katma değerli hizmetler açısından atılım yılı olarak belirledik. Farklı ihtiyaçlara göre hazırlanmış Web Paketleri, kapsamı itibarıyla sektörde bir ilk. Bununla birlikte, TeknoSA olarak girişimcilere ve işletmelere özel hizmet götürmemiz açısından da önem taşıyor. Teknolojinin her alanında, ürünlere dair veya üründen bağımsız katma değerli hizmetleri, herkese sunarak bu alandaki liderliğimizi sürdüreceğiz.”

Web Paketleri, sunduğu özel avantajlarla ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Hizmetin benzerlerinden ayrılan en önemli özelliği, yerinde kurulum ve eğitim hizmetinin de paketle birlikte müşterilere sunuluyor olması.

TeknoSA WEB Sitesi Yazılım Paketi kapsamında MikroWeb paketinin fiyatı 249.90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yerinde kurulum ve eğitim hizmetleri de ek olarak alınabiliyor. TeknoSA Web Paketleri’nin içinde en dikkat çeken ürünlerden birisi olan E-ticaret sitesi paketi ise 1.099 TL. Yerinde kurulum ve eğitim hizmetinin yanı sıra hosting hizmeti ve 1 yıllık domain hakkı da paket içerisinde bulunuyor. Yerinde kurulum ve eğitim hizmetine alan tüm müşterilerin soruları 7 gün 24 saat 444 55 99 numaralı çağrı merkezinden yanıtlandırılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim