• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 15°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.80
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

Tekerlekli Sandalyesini Alan Engelli Kız Gözyaşlarına Boğuldu

Adıyaman'ın Kahta İlçe Jandarma Komutanlığı, Kahta Kaymakamlığı ve Kahta Bedensel Engelliler Derneği tarafından ortaklaşa yapılan bir çalışmayla, 10 engelliye tekerlekli sandalye hediye edildi.
Tekerlekli Sandalyesini Alan Engelli Kız Gözyaşlarına Boğuldu

- Adıyaman'ın Kahta İlçe Jandarma Komutanlığı, Kahta Kaymakamlığı ve Kahta Bedensel Engelliler Derneği tarafından ortaklaşa yapılan bir çalışmayla, 10 engelliye tekerlekli sandalye hediye edildi.

Jandarma Genel Komutanlığı'nın 175. kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen programda tekerlekli sandalyesini alan engelli bir kız, duygulanarak gözyaşlarına boğuldu. Genç kızın yanına giden Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın ve Kahta Kaymakamı Metin Esen, mendille genç kızın gözyaşlarını silerek uzun süre sohbet etti.

Kahta İlçe Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programa Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Kahta Kaymakamı Metin Esen, Adıyaman İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fevzi Bilgiç, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erkan Başıbüyük, Kahta İlçe Emniyet Müdürü Vekili Durmuş Ali Özkan, İlçe Sağlık Müdürü Selahattin Karataş, Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Öner, İlçe Özel İdaresi Müdürü Mehmet Can, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hasan Dombaycı, Kahta Belediye Başkan Vekili Bekir Seçilmiş, ilçe savcıları, kurum amirleri, engelliler ve yakınları katıldı.

Burada bir konuşma yapan Adıyaman İl Jandarma Komutanı Yalçın, Jandarma Genel Komutanlığı’nın 175. kuruluş yılı münasebetiyle çeşitli etkinlikler yaptıklarını ifade ederek, “Jandarmanın 175. kuruluş yılında ilk olarak 175 adet tekerlekli sandalye verilmesi için toplanmış bulunuyoruz. Bu projeyle 14 Haziran'a kadar 175 tekerlekli sandalyenin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması hedeflenmiştir. Bugüne kadar yaklaşık 75 tekerlekli sandalye dağıttık. Geriye kalan 100 tekerlekli sandalyeyi de 14 Haziran'a kadar dağıtacağız. Bunlardan 10 tanesini de bugün Kahta'daki engelli kardeşlerimize vermek nasip oldu. Bu da bizim için bir gurur vesilesidir. Bize bu imkanı sağlayan, başta Kaymakam bey olmak üzere tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından engellilere tekerlekli sandalyeleri teslim edildi. Tekerlekli sandalyesini alan engelli bir kız, duygulanarak gözyaşlarına boğuldu. Eda Seçilmiş adlı genç kızın yanına giden Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın mendille genç kızın gözyaşlarını sildi. Engelli kızla sohbet eden ve ağlamaması için çaba harcayan Yalçın, devlet olarak her zaman kendilerinin yanında olduklarını ifade etti. Genç kıza meyve suyu içiren Yalçın, uzun süre genç kızın yanında oturup sohbet etti. Eda Seçilmiş, duygulandığı için ağladığını dile getirdi. Programda ayrıca dikkat çekici bir olay daha yaşandı. Protokol üyeleri yerlerini engellilere ve ailelerine bırakıp programı arka kısımda ayakta takip etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim