İzmit Yenişehir Mahallesi’nde yaşayan emekli Ahmet Yıldız ile ev hanımı Tülay Yıldız’ın 2 çocuğundan biri olan Burak Samed Yıldız (28), yaklaşık 2 sene önce rahatsızlanarak gittiği hastanede cilt kanseri olduğunu öğrendi. Kanserin ortaya çıkmasının ardından hemen tedaviye başlayan ve kullandığı ilaçlarla kanseri yendiğini düşünen Yıldız’ın hastalığı iyice ilerleyerek beynine de sıçradı. Son olarak Bursa’da bulunan özel bir hastanede tedavi gören Burak Samed Yıldız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Bursa Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Yıldız, yüksek lisansını da yeni bitirmişti. Acı haber karşısında ailesi gözyaşlarına hakim olamazken, Yıldız’ın cenazesi İzmit’e getirildi. Yıldız’ın cenazesi Yeşil Cami’de ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.
- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10952.41 0.31
- Altın: 5777.726 0.66
- Dolar: 42.5064 -0.12
- Euro: 49.5527 -0.28
TALİHSİZ GENÇ KANSERE YENİLDİ
İzmit Yenişehir Mahallesi’nde ikamet eden 28 yaşındaki Burak Samed Yıldız, yakalandığı cilt kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
İzmit'te Kiraladığı Otomobilde Cesedi BulunduİZMİT'te 36 yaşındaki Fahrettin Eski, bir gün önce kiraladığı otomobilde battaniyeye sarılı şekilde, ölü bulundu.
CHP'den Ceketli Başbakanlık GöndermesiCHP Kocaeli Gençlik Kolları, parti binasına 'Eleman aranıyor' başlıklı ceket resminin bulunduğu afiş asarak, aranan özellikler ve imkanları belirterek, Başbakanlık için göndermede bulundu.
Servis Minibüsüyle Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 7 YaralıKocaeli'nin Kartepe ilçesinde servis minibüsüyle otomobilin çarpışması sonucu bir kişi öldü, 5'i üniversite öğrencisi 7 kişi yaralandı.
Yankesicilik Yapan Kadına SuçüstüKocaeli’de pazar yerlerine giderek alışveriş yapan vatandaşların cüzdanlarını çalan kadın yankesici, polis tarafından suçüstü yakalandı.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim

































