• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 16°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 22°C Rize
  • BIST: 10047.74 1.33
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Tahsin Tarhan, Kocaeli'de aktif siyaseti bıraktığını açıkladı!

CHP eski Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan siyaseti bıraktığını açıkladı. Son mesajında ise demediğini bırakmadı.
Tahsin Tarhan, Kocaeli'de aktif siyaseti bıraktığını açıkladı!

CHP eski Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, son yapılan kongrede Parti Meclisine aday olmuş ama seçilememişti. Önce milletvekilliği daha sonra Parti Meclisi üyeliği sona eren Tarhan aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.

CHP grubuna gönderdiği mesajda ise çok tepki çekecek ifadeler kullandı. Hakkın helal etmediğini belirten Tarhan, “Benim önerim partimizde çok değerli hocalarımız var, birtakım arkadaşların ciddi hasta olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle ciddi bir psikolojik tedavi almaları gerekmektedir” dedi.

Tahsin Tarhan’ın CHP grubuna gönderdiği o mesaj şöyle;

“Çok değerli ilçe başkanlarım yaklaşık 15 yıldır Kocaeli’nin bütün sokaklarında ak partiye karşı partimin iktidar olması için mücadele ettim, sizlerin de beni tanıma fırsatınız oldu. Hiçbir canlıyı hiçbir partiliyi kırmadım.

Türkiye’nin en büyük sanayicilerinden biri olduğum halde asla parayı ön plana çıkararak kibirli davranarak siyaset yapmadım.

 

En zor günlerde milletvekili adaylığı, Büyükşehir adaylığı yaptım. Sonra milletvekili olarak görev yazıldı ve görevimi en iyi şekilde yapmaya özen gösterdim. Sonunda partimizin en önemli görevlerinden olan Genel Başkan yardımcılığı görevini aldım.

Umarım benim bu yaşadıklarımı sizlerde yaşarsınız.

Her biriniz benim için ayrı ayrı bir değersiniz. Fakat bu gruptan ayrılırken bir konuyu dikkatlerinize sunmak istiyorum.

Eğer siyasette hırsınız, egonuz, kibiriniz kişiliğinizin önüne geçmişse, kendinize olan çıkarlarınız için partiyi bir adım büyütmek yerine, dibe çekerek küçültürsünüz ve kişisel düşüncenizin kurbanı olursunuz.

Bölgem için çok emek verdiğimi düşünüyorum. 28 tane delegenin olduğu bir yerde; seversiniz, sevmezsiniz bir kadın belediye başkanlığını getirmiş, 50 yıldır bu partiye emek vermiş, hepimize üzerinde hakkı olan cengiz abiyi dahil yazmayıp, ipe sapa gelmez iğrenç dedikodular yapıp kendi kişisel hırs ve egosu için bana ve parti içinde benim gibi rakip gördüğü kişilere karşı anti propaganda yapanlar ahlaksızdır.

 

Sizler 2 milyon nüfusu olan bir kentin ilçe başkanlarısınız. Hepinizin ayrı ayrı sorumlulukları var. Sizlere sadece şunu söyleyebilirim; bu partiyi kişilerin hırsına, kendini beğenmişlerin egosuna kurban etmeyin.

Benim önerim partimizde çok değerli hocalarımız var, birtakım arkadaşların ciddi hasta olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle ciddi bir psikolojik tedavi almaları gerekmektedir.

Sizler benim için değerlisiniz, her biriniz için her şey gönlünüzce olsun, başarılar hep yanınızda olsun.

Fakat milletvekiline ve il başkanına; bir saç teli kadar bile hakkım varsa hakkımı helal etmiyorum. Allaha havale ediyorum ve Allah’tan bulsunlar diyorum. Başkada bir şey demiyorum.

Bundan böyle Kocaeli’de aktif siyaset hayatıma son veriyorum. Allaha emanet olun.

Unutmayın Yoldaşlık sevgiyle büyür. Kişisel hırslı, kibirli ve kinci insanlarla ilerlemek kısa bir süre başarıymış gibi görünsede, Günün sonunda tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim