• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 26°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Sakaryaspor'un kulüp başkanı Selahattin Aydın, 24 Nisan’a ertelenen iflas davası sürecine ilişkin şehrin sessiz kalmasını ve verilen sözlerin yerine getirilmemesini eleştirdi. Şehrin Sakaryaspor’a sahip çıkmadığı
Spor Toto 3. Lig

- Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Sakaryaspor'un kulüp başkanı Selahattin Aydın, 24 Nisan’a ertelenen iflas davası sürecine ilişkin şehrin sessiz kalmasını ve verilen sözlerin yerine getirilmemesini eleştirdi. Şehrin Sakaryaspor’a sahip çıkmadığını belirten Aydın, 24 Nisan’daki iflas davasında gerekli olan parayı bulamazlarsa kulübün tarih olacağını söyledi.

Rüstemler Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Aydın, Türk-İş ve SATSO dışında sözünü yerine getiren kimsenin olmadığını ifade ederek, "Hiçbir siyasi parti sözlerini yerine getirmedi. Her partinin Sakaryaspor’a 100’er bin TL verme sözü vardı ama yerine gelmedi" dedi.

"NE GEREKİYORSA SON ANA KADAR YAPACAĞIZ"

Sakarya’da herkesle kulüple ilgili sıkıntıları paylaştıklarını belirten Aydın, "Sayın Bakanımız Ayşenur İslam’dan sıkıntıları konuşmak için randevu talep ettik. Kendilerinden cevap bekliyoruz. Sakaryaspor siyaset üstü bir kavram ama görüyoruz ki bazıları siyaset için malzeme haline getirmiş. Bu şehri yönetenlere defalarca derdimizi anlattık. Herkesin Sakaryaspor’u kendine dert edinmesi gerekiyor. Buraya dilencilik yapmaya gelmedim. Sakaryaspor’un 24 Nisan’daki iflas davası için 200 bin TL gibi bir para gerekiyor. Bizim icra kurulu olarak yapabileceğimiz daha ne var bilmiyorum. 10 gün sonra bu şehirde olanlar istediği kadar ağlasın. Kulüp kapandıktan sonra ağlamak neye yarar? Ne yapılması gerekiyorsa son ana kadar yapacağız. Destek zamanı şu andır. ‘125 milyon TL’lik stat yapılıyor’ deniyor. Stat olacak ama oynayacak takım bulamayacağız. Sakaryaspor yok olacaksa o stat neden yapılıyor" diye konuştu.

"SAKARYASPOR'UN SÖZDE ÇOK SEVDALISI VAR"

Aydın, Sakarya’da birçok ismin icraat olmadan sadece laf ürettiklerini vurgulayarak, "Sakaryaspor’un sözde çok sevdalısı var. Sürekli konuşuyorlar. Bu konuşanlar geçmişte Sakaryaspor’da yöneticilik yapmış isimler. Şunu iyi bilsinler ki biz şu anda onların pisliklerini temizlemeye çalışıyoruz. Gazetelere boy boy poz verip de, ‘Yapamıyorlarsa bıraksınlar’ diyorlar. Çok paraları varsa gelsinler Sakaryaspor’u şu zor durumdan kurtarsınlar. Parasıyla hava atanlar gelip bu borcu ödesin. Çünkü onlar yaptı. Bizim dönemimizde borcumuzun olduğu bir oyuncu yok. Transfere engel dosyaları da biz yapmadık. Alacaklı futbolcuları Sakaryaspor’dan nefret eder hale getirmişler. O yüzden çok konuşmayacaklar. Parayla pulla konuşan insanları muhatap almıyorum. Önce adam olsunlar" şeklinde konuştu.

"OLUŞUMCULAR DA SÖZLERİNİ TUTSUN"

Basında yer alan, 'Başkan kadro oluşumuna karışıyor' şeklindeki haberleri de eleştiren Aydın, şunları söyledi:

"Bu kadar ahlaksızlık olmaz. Ben hocaya kadro veriyormuşum. Bu nasıl bir uydurmadır. Böyle bir durum olsa hocaya ne gerek var? Ben teknik taktik anlamam. Yalın ayak Selahattin’in iyi kötü bir ismi var bu şehirde. Beklentimiz yok. İyi niyetle yola devam ederken destek olan da yok. Oluşumcular da sözlerini tutsun. Bir kısmı söz verdikleri paraları ödemedi" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim