• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 16°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 19°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Mersin temsilcisi Tarsus İdman Yurdu ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
Spor Toto 2. Lig

- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Mersin temsilcisi Tarsus İdman Yurdu ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Hatayspor karşılaşmasında aldığı galibiyetle, şampiyonluk umutlarını daha da artıran sarı-kırmızılı takım, ligin 31. haftasında Tarsus İdman Yurdu ile kritik bir mücadeleye çıkacak.

Ligde kalan 4 haftada 4'te 4 yaparak, şampiyon olmanın hesaplarını yapan Yeni Malatyaspor, Tarsus İdman Yurdu maçının hazırlıklarını TFF Antrenman Sahası'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman, dar alanda çift kale maçın ardından sona erdi.

Takım kaptanı Vedat Kapurtu ile forvet oyuncusu Coşkun Yılmaz, antrenman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"RAKİPLERİMİZİN PUAN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEĞİZ"

Takım kaptanı ve kalecisi Vedat Kapurtu, Hatayspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Hak ettiğimiz bir 3 puan aldık. Golü erken bulabilseydik, karşılaşmadan çok farklı bir skorla da ayrılabilirdik. Nasip böyleymiş. 90. dakikada golü bulmamız da güzel oldu. Maç 0-0 giderken hak ettiğiniz bir maçtan, uzatma dakikalarında bulduğumuz golle galip ayrılmamız çok güzel bir şeydi. Önümüzde 4 tane çok önemli final maçı var. Maçları tek tek düşünüyoruz. Tarsus maçı Hatayspor maçından daha zor geçecek. Çalışmalarımız bu yönde ilerliyor. Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi.

Kapurtu, ligde kalan 4 maçı kazanmak istediklerini belirterek, "Sonuna kadar şampiyonluk yarışını kovalayacağız. 4 tane birbirinden önemli final maçlarımız var. Tarsus İdman Yurdu maçı bunların ilk basamağı. Tarsus İdman Yurdu maçını aldığımız taktirde, rakiplerden gelecek güzel haberlerle Malatya’ya döneceğiz" ifadelerini kullandı.

"İYİ MÜCADELE EDİYORUZ"

Tecrübeli kaleci, takım olarak son haftalarda iyi mücadele ettiklerini dile getirerek, "Bu sene inişli, çıkışlı bir grafiğimiz vardı. Sezon sonuna yaklaştığımızda, biz futbolcular olarak işin bilincine vardık. İyi mücadele ediyoruz. İyi de bir hava yakaladık. Hatayspor maçında Taraftar bizi yalnız bırakmadı. Böylesine zorlu bir karşılaşmada taraftarın maça gelmeleri, maç sonu bizi yolcu etmeleri, o yağmurun altında stadı terk etmemeleri ve sonucunda da golü bulmamız hepsi çok çok güzeldi. İçeride Çankırıspor ve Kartalspor maçları var. Onlar da zor maçlar. Oynadığımız takımlar ya düşmemeye ya da Play-off’a katılabilmek için oynuyorlar. Yolunda ilerleyen takımlar bunlar. Hedefsiz maçımız yok. Hepsini kazanabilecek güçteyiz. Bu sene işimizi Play-off’a bırakmak istemiyoruz" diye konuştu.

COŞKUN YILMAZ: "ÖNEMLİ BİR 3 PUAN ALDIK"

Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Coşkun Yılmaz da, Hatayspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Bizim için olmazsa olmaz bir maçtı. Güzel bir galibiyet oldu. Malatya için de olmazsa olmazı gördük. Tribünler süperdi. Birlik beraberlik içindeydi tüm şehir. Biz Hatayspor maçının sevincini Pazartesi akşamına kadar yaşadık ve unuttuk. Bu hafta oynayacağımız Tarsus İdman Yurdu maçına odaklandık. Artık bu maça konsantre oluyoruz. Hatayspor galibiyetinin anlam kazanması için bu maçtan da galibiyet ile ayrılmak zorundayız. Tarsus İdman Yurdu takımının da durumu çok kritik. Can havliyle saldıracaklar. Bizim onları orada yenebilmemiz için, Hatayspor maçındaki gibi birlik beraberlik içinde ve onlar gibi savaşmamız gerekir. Tüm futbolcular bu işin bilincinde artık. Biz şampiyonluğun Giresunspor maçına kalacağı düşüncesindeyiz. Giresunspor maçına kalabilmesi için bu maçtan 3 puanla dönmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

"TAKIMA KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUM"

Tecrübeli futbolcu Coşkun Yılmaz, ritmini yakaladığını ve takıma faydalı olmak için elinden geleni yaptığını belirterek, şunları söyledi:

"Bazen taraftarlardan tepki alıyoruz. Haklıdırlar. Çünkü şehir olarak beklenti büyük. Ben Malatya’ya şampiyonluk yaşamaya geldim. Tek amacım futbolculuk olarak zirvedeyken kendi yöremin takımına, şampiyonluk adına bir katkıda bulunmaktı. Altınordu'nun kaptanıyken, o takımı bırakıp Malatya’ya geldim. Buraya gezmeye ve eğlenmeye gelmedim. Yeni Malatyaspor’a katkı sağlamak için geldim. Fizik olarak ben kendimi biliyorum. 3 ya da 4 maç üst üste oynadığım zaman, belirli bir ritim yakalayabiliyorum. Sene başından beri o ritmi yakalayamadım. Cafer hocamız geldi. Hem o kaybolan güveni hem de o imkanı verdi bana. Benim de giderek artan form grafiğim var. Daha önce Yeni Malatyaspor’a yapamadığımız o katkıyı, bundan sonra yapmak istiyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim