• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:57Güneş 05:42Öğle 13:05İkindi 17:00Akşam 20:19Yatsı 21:56
    • 16°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 10218.58 -0.49
  • Altın: 2444.587 0.00
  • Dolar: 32.193 0.00
  • Euro: 34.7877 0.00

SP’li gençlerden divan toplantısı

Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Aylık Divan Toplantısı’nı Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Salih Akyüz’ün katılımıyla Kocaeli Ticaret Odası’nda gerçekleştirdi
SP’li gençlerden divan toplantısı

Görevi devraldıktan sonra kısa bir süre içerisinde teşkilatlardaki yeni görevlendirmeleri yaparak ilk divan toplantısını gerçekleştiren Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın çiçeği burnunda başkanı Latif Gökhan Durtaş İl Divan Toplantısında kendisini dinleyen yüzlerce Saadet Partili gence birlik ve beraberlik içerikli bir konuşma yaptı. Kocaeli Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen, Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Salih Akyüz,  Derince ilçe Başkanı Halil Kayın, İzmit İlçe Başkanı Ali Paksoy, daha önce gençlik kollarında il başkanlığı görevini yürüten eski başkanlardan İkbal Yıldırım, Hikmet Aydın İlçe Gençlik Kolları Başkanları, Yönetim Kurulu üyeleri ve Kocaeli’nin dört bir tarafından gelen gençler katıldı.

 

‘CANLA BAŞLA ÇALIŞMALIYIZ’

Divan toplantısında söz alarak teşkilat çalışmalarının önemine değinen Durtaş, Saadet Partisi Teşkilatlarının bir vücudu saran sinir ağları gibi sağlam bir yapıya sahip olduğunu ifade ederek; ‘’Vücudun herhangi bir yerinde sinirler olmazsa beynin verdiği komutlar iletilemez. Dolayısı ile Beyin başka bir şey söylerken vücut kafasına göre takılır. Avrupa Birliği’ne girmeye çalışır, Şangay’a girmeye çalışır.’’ İfadelerini kullandı. Milli Görüş Teşkilatlarının vücudu saran sinirler gibi tüm Türkiye’de teşkilatlanması gerektiğini belirten Durtaş; Türkiye’nin doğru eksende ilerlemesi için vücut bütünlüğüne ihtiyacı var. O yüzden biz Milli Görüşçüler olarak canla başla çalışmalı ve bu bütünlüğü bütün teşkilatlarımızla birlikte yerine getirmeliyiz.’’ diye konuştu.

 

‘ILIMLI İSLAMCI OLMADIK’

İl Başkanı Durtaş’ın konuşmasının ardından teşkilat birimleri ve ilçe raporlarının alındığı toplantıda konuşma yapan Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Salih Akyüz, Türkiye’nin zor bir coğrafyada olduğunu ifade ederek siyaset üslubundaki sıkıntılara değindi. Saadet Partisi’nin ve Milli Görüş partilerinin her dönemde birçok sıkıntılara maruz bırakıldığını söyleyen Akyüz, bunca karalamalara ve seviyesiz yaklaşımlara rağmen kendilerinin hiçbir zaman bu seviyeye inmediklerini, kendilerine yaşatılan acıların çetelesini tutarak bu polemikler üzerinden siyaset yapmadıklarını ifade etti. Bundan sonra da bu polemiklerin içerisinde olmayacaklarını söyleyen Akyüz; Bizler Milli Görüş olarak hayatımızın hiçbir döneminde Ilımlı İslam çalışmaları içinde yer almadık, ABD, AB, İngiltere ve takım arkadaşlarının desteği ile kurulan cihatçı gurupların için de de olmadık ve bundan sonra da olmayacağız” diye konuştu.

 

‘’GÜNAYDIN SAYIN BAKAN’’

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Eğitim sistemi ile ilgili yapmış olduğu açıklamalara da değinen Salih Akyüz, 15 yıllık iktidar sonunda yapılan bu tespitlere tepki göstererek; Maliye bakanı ‘’eğitim sisteminde öğretmenleri eğitmemiz gerekiyormuş’’ diye açıklama yaıyor. Günaydın Sayın bakan! Üsküdar da sabah oldu. Yıllardır bu eğitim sisteminde problem olduğu nu şimdimi anladınız? Diyerek tepki gösterdi. Divan toplantısında Prof.Dr. Necmeddin Erbakan ile ilgili animasyon filmi izleyen gençler ‘’Mücahit Erbakan’’ sloganları atarak Milli Görüş Yemini ettiler. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim