• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2509.53 1.02
  • Dolar: 32.5753 0.09
  • Euro: 34.7711 0.08

Sow: ‘Şampiyonluğa 1 adım kaldı’

Fenerbahçeli golcü futbolcu Moussa Sow, bugün katıldığı bir açılışta şampiyonluğa 1 adım uzakta olduklarını söyledi.
Sow: ‘Şampiyonluğa 1 adım kaldı’

Fenercell mağazasında bir tanıtıma katılan sarı-lacivertli futbolcu Sow, Fenercell’in 1 milyona yakın kullanıcısı olduğunu dile getirdi. Fenerbahçe’de şampiyonluğu yaşamak istediğini belirten Moussa Sow, “Çok iyi bir sezon geçirdik fakat sezon henüz sona ermedi. O yüzden resmi olarak hala şampiyon değiliz” diye konuştu.

“REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ”
Takım olarak çalışmalarına en iyi şekilde devam edeceğini belirten Sow, "Hiçbir şekilde rehavete kapılmayıp, bu hafta da derbi maçında elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız. Hiçbir şekilde işimizi bırakmayacağız. Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kesinleşene kadar biz aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“HERŞEY BİZİM ELİMİZDE”
Derbi maçı için çok farklı bir konsantrasyonla sahada olmalarına vurgulayan Sow, “Şampiyonluğa bir adım uzaklıktayız. Herşey bizim elimizde. Bu işin sonunu getirmekte bizim elimizde. Biz bunun farkında olarak yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“O BİZİM BABAMIZ”
Aziz Yıldırım’ın cezasının onanması hakkında da açıklamalarda bulunan Senegalli futbolcu, “Antrenmandan sonra duyduk ve büyük bir üzüntü yaşadık. Tüm oyuncular için çok büyük bir şok oldu diyebilirim. Biz başkanımız için böyle bir karar beklemiyorduk. 2,5 yıldır ben Fenerbahçedeyim. 2 yıldır Aziz Yıldırım’ı tanıyorum. Sevdiğim bir insan. Takımdaki herkeste çok seviyor ve sayıyor. O bizim babamız. Başkanımız için alınmış bu karardan dolayı çok üzüldük. Eğer başkanlığa devam edemeyecek yola girerse, cezasını tamamlamak zorunda kalırsa, hepimiz son derece üzüleceğiz. Biz başkanımızın aramızda kalmasını ve onunla yola devam etmek istiyoruz” sözlerine değindi.

“TAKIMIMIN ŞAMPİYON OLMASINI HER ŞEYDEN ÖNDE GÖRÜYORUM”
Beşiktaş maçında gol atarsa bunun çok güzel bir duygu olacağını ifade eden Moussa Sow, “Fakat benim için ilk planda olan takımımızın şampiyon olması. Her zaman ben bunu ön planda tutuyorum. Kendi kişisel performansımdan ve mutluluğumdan ziyade takımımın performansı ve mutluluğunu ön planda tutuyorum. Buna göre düşüncelerimi ortaya koyuyorum. Tabii ki şu anda bu şekilde düşünüyorum ve takımımın şampiyon olmasını her şeyden önde görüyorum” dedi.

“KENDİ EVİMİZE DÖNÜP TARAFTARIMIZLA KUTLARIZ”
Rakiplerine gönül vermiş taraftarlara saygı duyulması gerektiğinin altını çizen golcü futbolcu, “Ben Beşiktaş maçını kazanırsak özel bir kutlama yapmayacağımızı düşünüyorum. Çünkü oraya insanlar kendi takımlarını desteklemeye geliyorlar. Biz eğer böyle bir durum ortaya çıkarsa, kendi evimize dönüp taraftarımızla kutlarız. Rakibimizin taraftarlarına herhangi bir saygısızlık yapmayacağız” açıklamalarında bulundu.

DOĞAN GÜNDOĞDU - MEHMET ŞİRİN TOPALOĞLU
İSTANBUL

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim