Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Soma'da yaşanan maden faciasını protesto etmek amacıyla yaklaşık bin kişilik bir grup, Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı'na doğru yürüyüşe geçen grup, parti binası önünde sloganlar atmaya devam etti. Çevik kuvvet ekiplerinin dağılmaları yönünde uyarıda bulunduğu grup, uyarıları dikkate almayınca çevik kuvvet ekipleri önce tazyikli su, ardından biber gazlı su ile eylemcilere müdahale etti. Çok sayıda kişinin gözaltına alındığı eylemde, bazı çevik kuvvet polislerinin gazetecilere de saldırdığı görüldü.
- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 11007.37 0.81
- Altın: 5800.306 1.05
- Dolar: 42.5015 -0.13
- Euro: 49.5354 -0.32
SOMA EYLEMİNDE GRUBA POLİS MÜDAHALESİ
Kocaeli’de, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasını protesto eden gruba polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
İzmit'te Kiraladığı Otomobilde Cesedi BulunduİZMİT'te 36 yaşındaki Fahrettin Eski, bir gün önce kiraladığı otomobilde battaniyeye sarılı şekilde, ölü bulundu.
CHP'den Ceketli Başbakanlık GöndermesiCHP Kocaeli Gençlik Kolları, parti binasına 'Eleman aranıyor' başlıklı ceket resminin bulunduğu afiş asarak, aranan özellikler ve imkanları belirterek, Başbakanlık için göndermede bulundu.
Servis Minibüsüyle Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 7 YaralıKocaeli'nin Kartepe ilçesinde servis minibüsüyle otomobilin çarpışması sonucu bir kişi öldü, 5'i üniversite öğrencisi 7 kişi yaralandı.
Yankesicilik Yapan Kadına SuçüstüKocaeli’de pazar yerlerine giderek alışveriş yapan vatandaşların cüzdanlarını çalan kadın yankesici, polis tarafından suçüstü yakalandı.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim


































